Shop nu dé lekkerste Whisky DEALS Shop nu

Pravda Citron Vodka 0,70LTR

5/5.0 (1 reviews)

De Pravda Citron Vodka is gemaakt van helder ijswater uit de nabijgelegen bergbronnen. De vodka heeft bijzondere, zoete rogge. De vodka is gedestilleerd op zorgvuldige en ambachtelijke manier. De citroen aroma zorgt voor een heerlijke gearomatiseerde vodka.

minus plus
  • Koop 6 voor € 18,70
  • Koop 12 voor € 18,10
  • Koop 18 voor € 17,80
Levertijd wordt berekend...
Kom je er niet uit?
We zijn beschikbaar op werkdagen van 08:30 tot 17:00
Neem contact met ons op
Snel naar
Details

Pravda Citron Vodka 0,70LTR

Pravda Citron Vodka is een welkome aanvulling op het Pravda Vodka-assortiment, met zijn opbeurende citrussmaak. Of je nu op zoek bent naar een vodka om een zomers feest op te vrolijken of een zonovergoten cocktailuurtje te organiseren, Pravda Citron Vodka biedt een verfrissende en sprankelende smaak die zeker in de smaak zal vallen bij liefhebbers van gearomatiseerde vodka. De Pravda Citron Vodka is gemaakt van helder ijswater uit de nabijgelegen bergbronnen. De Poolse vodka heeft bijzondere, zoete rogge. De vodka is gedestilleerd op zorgvuldige en ambachtelijke manier. De citroen aroma zorgt voor een heerlijke gearomatiseerde vodka.

De frisse en Levendige smaak van citroen

Pravda Citron Vodka omarmt de verfrissende en levendige smaak van citroen. Met elke slok ervaar je de heldere en sprankelende citroenaroma's, die zorgen voor een verkwikkende vodkasmaak. Pravda Citron Vodka wordt geproduceerd in Polen, een land dat bekendstaat om zijn vodka van hoge kwaliteit en rijke wodka-traditie. Het merk Pravda handhaaft de Poolse erfenis en vakmanschap.

Pravda Citron Vodka puur of in de mix

Pravda Citron Vodka kan op verschillende manieren worden genoten. Of het nu puur wordt gedronken, wordt gemengd in verfrissende citroenachtige cocktails of wordt toegevoegd aan mixdrankjes voor een verfrissende citrus-twist, deze gearomatiseerde vodka biedt talloze toepassingsmogelijkheden. Deze Poolse vodka opent de deur naar creatieve cocktailcreaties met een citroenaccent. Probeer het in een "Lemon Drop Martini" voor een verfijnde en pittige smaakbeleving of meng het in een "Citrus Cooler" voor een verfrissend zomerdrankje.

Vodka uit Polen

Polen heeft een lange geschiedenis van wodka-productie die teruggaat tot de Middeleeuwen. Vodka speelt een belangrijke rol in de Poolse cultuur en wordt vaak geassocieerd met feestelijke gelegenheden. Poolse vodka wordt traditioneel gemaakt van granen, aardappelen of rogge. Roggewodka is bijzonder populair en staat bekend om zijn zachte en verfijnde smaak. Poolse vodka staat bekend om zijn zuiverheid. Het wordt vaak meerdere keren gedistilleerd om onzuiverheden te verwijderen en een zeer zuivere spirit te creëren. Poolse vodka wordt wereldwijd geëxporteerd en gewaardeerd vanwege zijn kwaliteit en veelzijdigheid. Het wordt vaak gebruikt in een verscheidenheid aan cocktails, maar wordt ook puur gedronken om van de smaak te genieten.

Pravda 

In 1743, in Zuid-Polen aan de hellingen van het Karpatengebergte, ontdekte deze bijzondere groep oudsten dat het geheim van fijne vodka werd bepaald door een uniek vijf-stappen destillatieproces met behulp van zoete, late oogst rog uit de nabijgelegen Wielkopolska velden. Dit gaf een zachtere smaak dan traditionele korrels. Zij combineren het prachtige destillaat met water uit een nabijgelegen bergmeer die uitzonderlijk zuiver en zacht was. Met het zorgvuldige mengsel van het destillaat met dit water produceerde Pravda de gladste wodka ooit geproduceerd. Pravda Vodka wordt geproduceerd in Polen, een land dat bekendstaat om zijn hoogwaardige vodka's. De naam "Pravda" is afgeleid van het Poolse woord voor "waarheid" en symboliseert de zuiverheid en authenticiteit van de wodka.

Maak ook kennis met de overige dranken van Pravda

Meer informatie
Soort Flavoured Vodka
Merk Pravda
Land Polen
Artikelnummer 20170329G
Extra info jaargang De aangegeven jaargang is onder voorbehoud (indien van toepassing). Wanneer u zeker wilt zijn van een jaargang kunt u contact opnemen met onze klantenservice.
Reviews
star star star star star
Lekkere smaakvolle citroen vodka
Je proeft de citroensmaak heel duidelijk, erg lekker en smaakvol
Kom je er niet uit?
We zijn beschikbaar op werkdagen van 08:30 tot 17:00
Neem contact met ons op