Shop nu dé lekkerste Whisky DEALS Shop nu

Pravda Coconut Vodka 0,70LTR

5/5.0 (1 reviews)

De Pravda Coconut Vodka is gemaakt van helder ijswater uit de nabijgelegen bergbronnen. De vodka heeft bijzondere, zoete rogge. De vodka is gedestilleerd op zorgvuldige en ambachtelijke manier. De kokosnoot aroma zorgt voor een heerlijke gearomatiseerde vodka.

minus plus
  • Koop 6 voor € 18,70
  • Koop 12 voor € 18,10
  • Koop 18 voor € 17,80
Levertijd wordt berekend...
Kom je er niet uit?
We zijn beschikbaar op werkdagen van 08:30 tot 17:00
Neem contact met ons op
Snel naar
Details

Pravda Coconut Vodka 0,70LTR

De Pravda Coconut Vodka is gemaakt van helder ijswater uit de nabijgelegen bergbronnen. De Poolse vodka heeft bijzondere, zoete rogge. De vodka is gedestilleerd op zorgvuldige en ambachtelijke manier. De kokosnoot aroma zorgt voor een heerlijke gearomatiseerde vodka.

Exotische wereld van kokosnootsmaak in elke slok

Pravda Coconut Vodka is een betoverende flavoured vodka die je meeneemt op een exotische reis naar de smaak van kokosnoot. Deze gearomatiseerde vodka omarmt de zoete en romige smaak van kokosnoot. Bij elke slok ervaar je de weelderige en verfrissende smaak van tropische kokosnoot, versterkt door subtiel geroosterde en vanilletonen. Zoals gebruikelijk bij vodka, heeft Pravda Coconut Vodka een aanzienlijk alcoholpercentage, meestal tussen 40% en 45% alcohol per volume, wat zorgt voor een bevredigende sterkte in elke slok.

Pravda Coconut Vodka puur of in de mix

Pravda Coconut Vodka kan op verschillende manieren worden genoten. Het kan puur worden gedronken voor een rijke kokosnootervaring, worden toegevoegd aan een verscheidenheid aan exotische cocktails of worden gemengd in verfrissende mixdrankjes. Deze vodka biedt inspiratie voor een breed scala aan cocktails met een tropische twist. Probeer het in een "Coconut Breeze" voor een ontspannend zomerdrankje of in een "Tropical Martini" voor een verfijnde smaakbeleving.

Vodka uit Polen

Polen heeft een lange geschiedenis van wodka-productie die teruggaat tot de Middeleeuwen. Vodka speelt een belangrijke rol in de Poolse cultuur en wordt vaak geassocieerd met feestelijke gelegenheden. Poolse vodka wordt traditioneel gemaakt van granen, aardappelen of rogge. Roggewodka is bijzonder populair en staat bekend om zijn zachte en verfijnde smaak. Poolse vodka staat bekend om zijn zuiverheid. Het wordt vaak meerdere keren gedistilleerd om onzuiverheden te verwijderen en een zeer zuivere spirit te creëren. Poolse vodka wordt wereldwijd geëxporteerd en gewaardeerd vanwege zijn kwaliteit en veelzijdigheid. Het wordt vaak gebruikt in een verscheidenheid aan cocktails, maar wordt ook puur gedronken om van de smaak te genieten.

Pravda 

In 1743, in Zuid-Polen aan de hellingen van het Karpatengebergte, ontdekte deze bijzondere groep oudsten dat het geheim van fijne vodka werd bepaald door een uniek vijf-stappen destillatieproces met behulp van zoete, late oogst rog uit de nabijgelegen Wielkopolska velden. Dit gaf een zachtere smaak dan traditionele korrels. Zij combineren het prachtige destillaat met water uit een nabijgelegen bergmeer die uitzonderlijk zuiver en zacht was. Met het zorgvuldige mengsel van het destillaat met dit water produceerde Pravda de gladste wodka ooit geproduceerd. Pravda Vodka wordt geproduceerd in Polen, een land dat bekendstaat om zijn hoogwaardige vodka's. De naam "Pravda" is afgeleid van het Poolse woord voor "waarheid" en symboliseert de zuiverheid en authenticiteit van de wodka.

Maak ook kennis met de overige dranken van Pravda

Meer informatie
Soort Flavoured Vodka
Merk Pravda
Land Polen
Artikelnummer 20170330G
Extra info jaargang De aangegeven jaargang is onder voorbehoud (indien van toepassing). Wanneer u zeker wilt zijn van een jaargang kunt u contact opnemen met onze klantenservice.
Reviews
star star star star star
Vodka met kokosnoot smaak, wat een smaaksensatie!
Ben echt gek op deze! Die smaak van kokos is zo lekker in de vodka
Kom je er niet uit?
We zijn beschikbaar op werkdagen van 08:30 tot 17:00
Neem contact met ons op