Shop nu dé lekkerste Whisky DEALS Shop nu

Pravda Orange Vodka 0,70LTR

(0 reviews)

De Pravda Orange Vodka is gemaakt van helder ijswater uit de nabijgelegen bergbronnen. De vodka heeft bijzondere, zoete rogge. De vodka is gedestilleerd op zorgvuldige en ambachtelijke manier. De sinaasappel aroma zorgt voor een heerlijke gearomatiseerde vodka.

minus plus
  • Koop 6 voor € 18,70
  • Koop 12 voor € 18,10
  • Koop 18 voor € 17,80
Levertijd wordt berekend...
Kom je er niet uit?
We zijn beschikbaar op werkdagen van 08:30 tot 17:00
Neem contact met ons op
Snel naar
Details

Pravda Orange Vodka 0,70LTR

De Pravda Orange Vodka is gemaakt van helder ijswater uit de nabijgelegen bergbronnen. De Poolse vodka heeft bijzondere, zoete rogge. De vodka is gedestilleerd op zorgvuldige en ambachtelijke manier. De sinaasappel aroma zorgt voor een heerlijke gearomatiseerde vodka.

Zonnige smaak van verse sinaasappels in elke slok

Deze gearomatiseerde vodka vangt de zonovergoten smaak van verse sinaasappels. Elke slok onthult de levendige en sappige citrusaroma's, verrijkt met subtiel zoete en verfrissende tonen, waardoor een perfect gebalanceerde vodkasmaak ontstaat. Zoals gebruikelijk bij vodka, heeft Pravda Orange Vodka een aanzienlijk alcoholpercentage, meestal tussen 40% en 45% alcohol per volume, wat zorgt voor een bevredigende sterkte in elke slok.

Pravda Orange Vodka puur of in de mix

Pravda Orange Vodka kan op verschillende manieren worden genoten. Het kan puur worden gedronken voor de pure sinaasappelervaring, worden toegevoegd aan diverse citruscocktails of worden gemengd in verfrissende mixdrankjes. Deze vodka biedt talloze mogelijkheden voor het maken van citruscocktails. Probeer het in een "Orange Martini" voor een verfijnde en fruitige aperitiefervaring of meng het in een "Citrus Spritz" voor een verfrissende zomerse twist.

Vodka uit Polen

Polen heeft een lange geschiedenis van wodka-productie die teruggaat tot de Middeleeuwen. Vodka speelt een belangrijke rol in de Poolse cultuur en wordt vaak geassocieerd met feestelijke gelegenheden. Poolse vodka wordt traditioneel gemaakt van granen, aardappelen of rogge. Roggewodka is bijzonder populair en staat bekend om zijn zachte en verfijnde smaak. Poolse vodka staat bekend om zijn zuiverheid. Het wordt vaak meerdere keren gedistilleerd om onzuiverheden te verwijderen en een zeer zuivere spirit te creëren. Poolse vodka wordt wereldwijd geëxporteerd en gewaardeerd vanwege zijn kwaliteit en veelzijdigheid. Het wordt vaak gebruikt in een verscheidenheid aan cocktails, maar wordt ook puur gedronken om van de smaak te genieten.

Pravda 

In 1743, in Zuid-Polen aan de hellingen van het Karpatengebergte, ontdekte deze bijzondere groep oudsten dat het geheim van fijne vodka werd bepaald door een uniek vijf-stappen destillatieproces met behulp van zoete, late oogst rog uit de nabijgelegen Wielkopolska velden. Dit gaf een zachtere smaak dan traditionele korrels. Zij combineren het prachtige destillaat met water uit een nabijgelegen bergmeer die uitzonderlijk zuiver en zacht was. Met het zorgvuldige mengsel van het destillaat met dit water produceerde Pravda de gladste wodka ooit geproduceerd. Pravda Vodka wordt geproduceerd in Polen, een land dat bekendstaat om zijn hoogwaardige vodka's. De naam "Pravda" is afgeleid van het Poolse woord voor "waarheid" en symboliseert de zuiverheid en authenticiteit van de wodka.

Maak ook kennis met de overige dranken van Pravda

Meer informatie
Soort Flavoured Vodka
Merk Pravda
Land Polen
Artikelnummer 20170331G
Extra info jaargang De aangegeven jaargang is onder voorbehoud (indien van toepassing). Wanneer u zeker wilt zijn van een jaargang kunt u contact opnemen met onze klantenservice.
Reviews
Kom je er niet uit?
We zijn beschikbaar op werkdagen van 08:30 tot 17:00
Neem contact met ons op