Shop nu dé lekkerste Whisky DEALS Shop nu

Pravda Vodka 1LTR

5/5.0 (1 reviews)
Deze overheerlijke blanke Pravda Vodka, met de geur en smaak van rogge. Is gemaakt doormiddel van een uniek 5-staps distillatieproces en het gebruik van puur bronwater en rogge. Hierdoor is deze heerlijke vodka zacht van smaak en heeft het een heerlijk korte en zachte afdronk. Deze vodka is goed puur of ‘on the rocks’ te drinken.
minus plus
  • Koop 6 voor € 24,10
  • Koop 12 voor € 23,45
  • Koop 18 voor € 23,15
Levertijd wordt berekend...
Kom je er niet uit?
We zijn beschikbaar op werkdagen van 08:30 tot 17:00
Neem contact met ons op
Snel naar
Details

Pravda Vodka 1LTR

Pravda Vodka is ook verkrijgbaar in een literformaat, wat betekent dat je kunt genieten van een royale hoeveelheid van deze hoogwaardige Poolse vodka. Deze overheerlijke blanke Pravda Vodka, met de geur en smaak van rogge. Is gemaakt doormiddel van een uniek 5-staps distillatieproces en het gebruik van puur bronwater en rogge. Hierdoor is deze heerlijke vodka zacht van smaak en heeft het een heerlijk korte en zachte afdronk. 

Geniet van overvloedige zuiverheid en kwaliteit

Het literformaat Pravda Vodka is ideaal voor diegenen die graag wat langer van deze uitzonderlijke Poolse vodka willen genieten of voor speciale gelegenheden waarbij je gasten wilt verwennen met de verfijnde smaak van Pravda Vodka. Met het literformaat van Pravda Vodka heb je meer dan genoeg om te delen en te proosten op momenten van zuiverheid en kwaliteit. Geniet van de onovertroffen Poolse vakmanschap in een grotere fles Pravda Vodka en laat je smaakpapillen verwennen door de zuivere en verfijnde smaak die deze wodka te bieden heeft. 

Groot Formaat, Grote Vreugde

Een feestje? Met een inhoud van 1,75 liter biedt Pravda Vodka je meer dan genoeg om van te genieten tijdens feesten en speciale gelegenheden. Dit royale formaat zorgt ervoor dat je nooit zonder deze heerlijke drank komt te zitten.

Vodka uit Polen

Polen heeft een lange geschiedenis van wodka-productie die teruggaat tot de Middeleeuwen. Vodka speelt een belangrijke rol in de Poolse cultuur en wordt vaak geassocieerd met feestelijke gelegenheden. Poolse vodka wordt traditioneel gemaakt van granen, aardappelen of rogge. Roggewodka is bijzonder populair en staat bekend om zijn zachte en verfijnde smaak. Poolse vodka staat bekend om zijn zuiverheid. Het wordt vaak meerdere keren gedistilleerd om onzuiverheden te verwijderen en een zeer zuivere spirit te creëren. Poolse vodka wordt wereldwijd geëxporteerd en gewaardeerd vanwege zijn kwaliteit en veelzijdigheid. Het wordt vaak gebruikt in een verscheidenheid aan cocktails, maar wordt ook puur gedronken om van de smaak te genieten.

Pravda 

In 1743, in Zuid-Polen aan de hellingen van het Karpatengebergte, ontdekte deze bijzondere groep oudsten dat het geheim van fijne vodka werd bepaald door een uniek vijf-stappen destillatieproces met behulp van zoete, late oogst rog uit de nabijgelegen Wielkopolska velden. Dit gaf een zachtere smaak dan traditionele korrels. Zij combineren het prachtige destillaat met water uit een nabijgelegen bergmeer die uitzonderlijk zuiver en zacht was. Met het zorgvuldige mengsel van het destillaat met dit water produceerde Pravda de gladste wodka ooit geproduceerd. Pravda Vodka wordt geproduceerd in Polen, een land dat bekendstaat om zijn hoogwaardige vodka's. De naam "Pravda" is afgeleid van het Poolse woord voor "waarheid" en symboliseert de zuiverheid en authenticiteit van de wodka.

Maak ook kennis met de overige dranken van Pravda

Meer informatie
Soort Vodka
Merk Pravda
Land Polen
Artikelnummer 20170335G
Extra info jaargang De aangegeven jaargang is onder voorbehoud (indien van toepassing). Wanneer u zeker wilt zijn van een jaargang kunt u contact opnemen met onze klantenservice.
Reviews
star star star star star
Top
Deze vodka is top zeker aan te raden!
Kom je er niet uit?
We zijn beschikbaar op werkdagen van 08:30 tot 17:00
Neem contact met ons op