Shop nu dé lekkerste Whisky DEALS Shop nu

Puschkin Black Sun 0,70LTR

5/5.0 (1 reviews)
De Puschkin Black Sun is een Duitse likeur die van vroeg uit bekend staat als de Black Sun, de Puschkin Black Berries is gemaakt met wodka gearomatiseerd met bramen. De wodka is heerlijk te drinken in combinatie met ijs of met cola.
minus plus
  • Koop 6 voor € 8,65
  • Koop 12 voor € 8,35
  • Koop 18 voor € 8,15
Levertijd wordt berekend...
Kom je er niet uit?
We zijn beschikbaar op werkdagen van 08:30 tot 17:00
Neem contact met ons op
Snel naar
Details

Puschkin Black Sun

De Puschkin Black Sun is een Duitse likeur die van vroeg uit bekend staat als de Black Sun, de Puschkin Black Berries is gemaakt met wodka gearomatiseerd met bramen. De vodka is heerlijk te drinken in combinatie met ijs of met cola. De vodka is afkomstig uit Duitsland. In de smaak komen bramen naar voren.

Perfect voor Cocktails

Puschkin Black Sun is een vodka met een diepe en rijke smaak. Het heeft hints van zwarte bessen en donkere vruchten, met een vleugje vanille en een subtiele kruidigheid. Puschkin Black Sun leent zich uitstekend voor het maken van premium cocktails. Probeer het in een Black Russian, Espresso Martini of een eenvoudige mix met cola voor een verfrissende draai aan klassieke drankjes.

Proef de Elegante Duisternis in een zwarte fles

Puschkin Black Sun wordt gepresenteerd in een doorzichtige fles wat het tot een echte blikvanger maakt in elke drankencollectie. Deze fles is niet alleen een visuele traktatie, maar ook een symbool van de verfijning en kwaliteit van de vodka die erin zit.

Variëteit aan Smaakvarianten

Puschkin Vodka staat ook bekend om zijn diverse smaakvarianten. Naast de klassieke ongeflavorde vodka, biedt het merk een scala aan fruitige en aromatische varianten, zoals Puschkin Black Sun, Puschkin RedPuschkin Time Wrap en meer. Deze smaken voegen een extra dimensie toe aan de vodka en maken het een populaire keuze voor cocktails en mixdrankjes.

Puschkin

Puschkin Vodka heeft zijn oorsprong in Rusland, waar het zijn naam ontleent aan de beroemde Russische dichter Alexander Poesjkin. Het merk werd opgericht in 1899 en heeft sindsdien een rijke traditie van vakmanschap en kwaliteit in de wereld van gedistilleerde dranken. Wat Puschkin Vodka onderscheidt, is de toewijding aan premium kwaliteit. Het wordt gemaakt van de fijnste granen en zuiver bronwater, wat resulteert in een vodka van uitzonderlijke zuiverheid en zachtheid. De vodka wordt zorgvuldig gedistilleerd en gefilterd om de hoogste kwaliteit te garanderen.

Meer informatie
Soort Flavoured Vodka
Merk Puschkin
Land Duitsland
Artikelnummer 20170338G
Extra info jaargang De aangegeven jaargang is onder voorbehoud (indien van toepassing). Wanneer u zeker wilt zijn van een jaargang kunt u contact opnemen met onze klantenservice.
Reviews
star star star star star
Lekker
Ben gek op bramen. Deze vodka is dus helemaal voor mij gemaakt.
Kom je er niet uit?
We zijn beschikbaar op werkdagen van 08:30 tot 17:00
Neem contact met ons op