Shop nu dé lekkerste Whisky DEALS Shop nu

Puschkin Red Vodka 0,70LTR

(0 reviews)
De Puschkin Red Vodka wordt drie keer gedestilleerd en een aantal keer gefilterd. De laatste filtering gebeurt door middel van ijsfiltratie. De Puschkin Red Vodka is rood van kleur met een bitterzoete smaak. De wodka heeft een korte bittere afdronk.
minus plus
  • Koop 6 voor € 9,00
  • Koop 12 voor € 8,70
  • Koop 18 voor € 8,55
Levertijd wordt berekend...
Kom je er niet uit?
We zijn beschikbaar op werkdagen van 08:30 tot 17:00
Neem contact met ons op
Snel naar
Details

Puschkin Red Vodka

Puschkin Red Vodka is een opvallende rode vodka met een rijke smaak en een verleidelijke uitstraling. De Puschkin Red Vodka wordt drie keer gedestilleerd en een aantal keer gefilterd. De laatste filtering gebeurt door middel van ijsfiltratie. De Puschkin Red Vodka is rood van kleur met een bitterzoete smaak. De vodka heeft een korte bittere afdronk.

Een Diepe Duik in Puschkin Red Vodka

Puschkin Red Vodka is doordrenkt met de zoete en sappige smaak van rode bessen. Deze fruitige tonen worden in evenwicht gehouden door de zachte textuur van de vodka, wat resulteert in een heerlijke en evenwichtige drank. 

Puschkin Red Vodka in de mix

Puschkin Red Vodka leent zich uitstekend voor het maken van diverse cocktails en mixdrankjes. De fruitige smaak voegt een opwindende dimensie toe aan klassieke recepten, en het is een favoriete keuze voor het creëren van unieke en verfrissende drankjes. De wodka is prima puur te drinken of lekker in de mix met 7up, jus d’orange of Fanta. Een feestje? Met een inhoud van 1 Liter biedt Puschkin Red je meer dan genoeg om van te genieten tijdens feesten en speciale gelegenheden. Dit royale formaat zorgt ervoor dat je nooit zonder deze heerlijke drank komt te zitten. 

Variëteit aan Smaakvarianten

Puschkin Vodka staat ook bekend om zijn diverse smaakvarianten. Naast de klassieke ongeflavorde vodka, biedt het merk een scala aan fruitige en aromatische varianten, zoals Puschkin Black SunPuschkin RedPuschkin Time Wrap en meer. Deze smaken voegen een extra dimensie toe aan de vodka en maken het een populaire keuze voor cocktails en mixdrankjes.

Puschkin

Puschkin Vodka heeft zijn oorsprong in Rusland, waar het zijn naam ontleent aan de beroemde Russische dichter Alexander Poesjkin. Het merk werd opgericht in 1899 en heeft sindsdien een rijke traditie van vakmanschap en kwaliteit in de wereld van gedistilleerde dranken. Wat Puschkin Vodka onderscheidt, is de toewijding aan premium kwaliteit. Het wordt gemaakt van de fijnste granen en zuiver bronwater, wat resulteert in een vodka van uitzonderlijke zuiverheid en zachtheid. De vodka wordt zorgvuldig gedistilleerd en gefilterd om de hoogste kwaliteit te garanderen.

Meer informatie
Soort Flavoured Vodka
Merk Puschkin
Land Duitsland
Artikelnummer 20170340G
Extra info jaargang De aangegeven jaargang is onder voorbehoud (indien van toepassing). Wanneer u zeker wilt zijn van een jaargang kunt u contact opnemen met onze klantenservice.
Reviews
Kom je er niet uit?
We zijn beschikbaar op werkdagen van 08:30 tot 17:00
Neem contact met ons op