Shop nu dé lekkerste Whisky DEALS Shop nu

Puschkin Red Vodka 1LTR

5/5.0 (1 reviews)
Pushkin Red Vodka wordt drievoudig gedistilleerd en meerdere keren gefilterd. De laatste filtratie gebeurt met ijsfiltratie. Puschkin Red Vodka is rood van kleur met een bittere en zoete smaak. De Puschkin Red Vodka heeft een licht bittere nasmaak. Wodka is goed om puur te drinken of in een mix met 7up, sinaasappelsap of Fanta.
  • Koop 6 voor
    € 10,60
  • Koop 12 voor
    € 10,30
  • Koop 18 voor
    € 10,15
Levertijd wordt berekend...
Kom je er niet uit?
We zijn beschikbaar op werkdagen van 08:30 tot 17:00
Neem contact met ons op
Snel naar
Details

Puschkin Red Vodka 1 LTR

Puschkin Red is het resultaat van een meesterlijke combinatie van zuivere wodka met de onderscheidende smaak van bloedsinaasappelen. Het resultaat is een harmonieuze en bitterzoete smaakervaring die verleidt en intrigeert. Hoewel Puschkin Red vaak wordt geprezen om zijn perfecte harmonie met energydrank, biedt het ook ruimte voor meer verfijnde creaties. Probeer bijvoorbeeld eens een verfrissende mix door Puschkin Red te combineren met ginger ale, verse munt en een vleugje limoen, geserveerd in een longdrinkglas met crushed ijs. Zo creëer je een heerlijke, frisse cocktail die je smaakpapillen zal verrassen. Naast de 1 liter variant is er ook een formaat van 0,70 Liter Red Vodka beschikbaar. 

Distillatie Puschkin Vodka

Puschkin vodka wordt drie keer gedistilleerd en meerdere keren gefilterd. De uiteindelijke filtering gebeurt door middel van ijsfiltratie, een uniek proces. Deze techniek is gebaseerd op een eeuwenoude traditie waarbij een houten vat 's avonds buiten wanneer het vriesde met wodka wordt gevuld. De onzuiverheden in de vodka worden door de kou tegen de wanden van het vat geblust, zodat de ultra pure wodka de volgende dag kan worden uitgelekt. Deze methode resulteerde in een bijzondere en ultieme kwaliteit die toen bestemd was voor tsaar en zijn werking.

Puschkin Red Vodka in de mix

Puschkin Red Vodka leent zich uitstekend voor het maken van diverse cocktails en mixdrankjes. De fruitige smaak voegt een opwindende dimensie toe aan klassieke recepten, en het is een favoriete keuze voor het creëren van unieke en verfrissende drankjes. De wodka is prima puur te drinken of lekker in de mix met 7up, jus d’orange of Fanta. 

Puschkin

Puschkin Vodka heeft zijn oorsprong in Rusland, waar het zijn naam ontleent aan de beroemde Russische dichter Alexander Poesjkin. Het merk werd opgericht in 1899 en heeft sindsdien een rijke traditie van vakmanschap en kwaliteit in de wereld van gedistilleerde dranken. Wat Puschkin Vodka onderscheidt, is de toewijding aan premium kwaliteit. Het wordt gemaakt van de fijnste granen en zuiver bronwater, wat resulteert in een vodka van uitzonderlijke zuiverheid en zachtheid. De vodka wordt zorgvuldig gedistilleerd en gefilterd om de hoogste kwaliteit te garanderen.

Meer informatie
Soort Flavoured Vodka
Merk Puschkin
Land Duitsland
Artikelnummer 20170341G
Extra info jaargang De aangegeven jaargang is onder voorbehoud (indien van toepassing). Wanneer u zeker wilt zijn van een jaargang kunt u contact opnemen met onze klantenservice.
Reviews
Lekker
Ik vind deze zelf heel erg lekker om te mixen met Sprite of 7up, lekkere mixdrank
Kom je er niet uit?
We zijn beschikbaar op werkdagen van 08:30 tot 17:00
Neem contact met ons op