Pravda Vodka 1,75LTR

Pravda Vodka 1,75LTR

Puschkin Vodka 1LTR

Puschkin Vodka 1LTR

Puschkin Vodka 0,70LTR

De Puschkin Vodka is afkomstig uit Berlijn. Tijdens de Oktoberrevolutie vluchtten veel Russen naar Duitsland. Hierdoor kwam ook het wodkarecept uit de tsarentijd in Berlijn terecht. De Puschkin wodka word sinds 1929 gedestilleerd. De Pusckin wodka wordt tijdens het destillatieproces drie maal gedestilleerd en enkele keren gefilterd.

€ 10,95
Levertijd: Zo snel mogelijk
SKU
20170344

De Puschkin Vodka is afkomstig uit Berlijn. Tijdens de Oktoberrevolutie vluchtten veel Russen naar Duitsland. Hierdoor kwam ook het wodkarecept uit de tsarentijd in Berlijn terecht. De Puschkin wodka word sinds 1929 gedestilleerd. De Pusckin wodka wordt tijdens het destillatieproces drie maal gedestilleerd en enkele keren gefilterd. De laatste filtering vindt plaats door ijsfiltering. Het is een kostbaar en tijdintensief proces waarbij men het wodka destillaat tot een dusdanig lage temperatuur brengt dat zelfs de kleinste onzuiverheden tegen de ijskoude filtratietanks bevriezen.

Puschkin 

De start van het succesverhaal van Puschkin ligt in de Oktoberrevolutie in Rusland. Veel Russische families vluchtten op dat moment voor het nieuwe regime naar Berlijn. Met een van deze families kwamen een traditioneel recept uit het tsaristische tijdperk naar Duitsland, dit zou door de jaren heen uitgroeien tot een van de meest succesvolle merken in het land: Puschkin Vodka. Puschkin wodka wordt drie keer gedistilleerd en enkele malen gefilterd. De laatste filtering gebeurt door middel van ijsfiltratie, een uniek procedé. Deze techniek is gebaseerd op een Oud-Russische traditie waarbij een houten vat gevuld met wodka ‘s nachts buiten in de vrieskou werd geplaatst. Onzuiverheden in de wodka zetten zich door de kou tegen de wanden van het vat af, waardoor de volgende dag de ultrazuivere vodka kon worden afgetapt.

Maak ook kennis met de overige dranken van Puschkin

Meer informatie
Categorie Vodka
Inhoud 0,70 liter
Alcoholpercentage 37%
Merk Puschkin
Land Duitsland
Schrijf je eigen review
Plaats een review over:Puschkin Vodka 0,70LTR
Uw waardering