Shop nu dé lekkerste Whisky DEALS Shop nu

Puschkin Vodka 1LTR

(0 reviews)
Puschkin Vodka is een vodka afkomstig uit Duitsland. Het is een kristalheldere en krachtige wodka. Die doormiddel van een unieke ijs filtratie zeer zuiver is. Dankzij de zachte smaak van deze wodka is het een zeer geschikte drank om ijskoud en puur te drinken.
  • Koop 6 voor
    € 15,80
  • Koop 12 voor
    € 15,20
  • Koop 18 voor
    € 14,90
Levertijd wordt berekend...
Kom je er niet uit?
We zijn beschikbaar op werkdagen van 08:30 tot 17:00
Neem contact met ons op
Snel naar
Details

Puschkin Vodka 1 LTR

Puschkin Vodka is een vodka afkomstig uit Berlijn, Duitsland. Het is een kristalheldere en krachtige wodka. Die doormiddel van een unieke ijs filtratie zeer zuiver is. Dankzij de zachte smaak van deze wodka is het een zeer geschikte drank om ijskoud en puur te drinken. Maar ook kan deze wodka goed worden gemixt op een gezellige avond met cola of jus d’orange.

Uniek destilatie proces

Puschkin Vodka wordt niet zomaar gemaakt; het wordt zorgvuldig gedistilleerd in een drievoudig proces om eventuele onzuiverheden te elimineren en de smaak te verfijnen. Maar wat deze Duitse vodka echt bijzonder maakt, is de laatste stap van ijsfiltratie. Dit is een moderne interpretatie van een eeuwenoude Russische traditie waarbij wodka in houten vaten werd geplaatst en 's nachts werd blootgesteld aan de ijzige kou. Elke variant van Puschkin Vodka wordt vervaardigd met de beste natuurlijke ingrediënten, volgens een streng bewaard geheim recept. Dit garandeert een smaakervaring die door de jaren heen is verfijnd en die synoniem staat voor ongeëvenaarde zuiverheid en kwaliteit.

Puschkin

Puschkin Vodka heeft internationale erkenning gekregen en wordt gewaardeerd door vodka-liefhebbers over de hele wereld. Het is een merk dat synoniem staat voor kwaliteit en vakmanschap in de wereld van gedistilleerde dranken.

Puschkin Vodka heeft zijn oorsprong in Rusland, waar het zijn naam ontleent aan de beroemde Russische dichter Alexander Poesjkin. Het merk werd opgericht in 1899 en heeft sindsdien een rijke traditie van vakmanschap en kwaliteit in de wereld van gedistilleerde dranken. Wat Puschkin Vodka onderscheidt, is de toewijding aan premium kwaliteit. Het wordt gemaakt van de fijnste granen en zuiver bronwater, wat resulteert in een vodka van uitzonderlijke zuiverheid en zachtheid. De vodka wordt zorgvuldig gedistilleerd en gefilterd om de hoogste kwaliteit te garanderen.

Meer informatie
Soort Vodka
Merk Puschkin
Land Duitsland
Artikelnummer 20170345G
Extra info jaargang De aangegeven jaargang is onder voorbehoud (indien van toepassing). Wanneer u zeker wilt zijn van een jaargang kunt u contact opnemen met onze klantenservice.
Reviews
Kom je er niet uit?
We zijn beschikbaar op werkdagen van 08:30 tot 17:00
Neem contact met ons op