Shop nu dé lekkerste Whisky DEALS Shop nu

Ramazzotti Sambuca 0,70LTR

(0 reviews)

De Ramazzotti Sambuca is een originele Italiaanse anijslikeur deze heerlijke likeur heeft een zeer unieke smaak. De smaak kom tot stand door de goede balans tussen zoetheid en alcoholpercentage. Hierdoor krijgt de likeur een zeer zachte smaak met verfijnde nuances.

  • Koop 6 voor
    € 18,20
  • Koop 12 voor
    € 17,60
  • Koop 18 voor
    € 17,30
Levertijd wordt berekend...
Kom je er niet uit?
We zijn beschikbaar op werkdagen van 08:30 tot 17:00
Neem contact met ons op
Snel naar
Details

Ramazzotti Sambuca 0,70LTR

De Ramazzotti Sambuca is een originele Italiaanse anijslikeur deze heerlijke likeur heeft een zeer unieke smaak. De smaak kom tot stand door de goede balans tussen zoetheid en alcoholpercentage. Hierdoor krijgt de likeur een zeer zachte smaak met verfijnde nuances. De likeur is goed puur te drinken of in de mix. De sambuca heeft een alcoholpercentage van 38%.

Italiaanse smaak van zoete anijs in elke slok

Ramazzotti Sambuca wordt met trots geproduceerd in Italië, het land dat bekendstaat om zijn liefde voor eten en drinken. Het is een onmisbaar onderdeel van de rijke Italiaanse culinaire traditie. Deze anijslikeur onderscheidt zich door zijn zoete en uitnodigende smaak. Het bevat de kenmerkende smaak van anijs, met subtiele hints van kruiden en specerijen. Ramazzotti Sambuca biedt een uitgebalanceerde en verfijnde smaakbeleving.

Ramazzotti Sambuca puur of in de mix

Ramazzotti Sambuca kan op verschillende manieren worden genoten. De meest traditionele manier is om het puur te serveren en lichtjes te verwarmen voordat je het in een glas schenkt. Een andere geliefde manier is om een paar koffiebonen toe te voegen aan een glas sambuca, wat bekend staat als "con la mosca" (met de vlieg). Naast puur drinken, wordt Ramazzotti Sambuca vaak gebruikt als ingrediënt in verschillende cocktails. Populaire keuzes zijn onder andere de "Sambuca Espresso" en de "Sambuca Sour," die een verrassende twist toevoegen aan klassieke drankjes.

Witte Sambuca

Sambuca wordt soms ook "witte sambuca" genoemd, aangezien er ook een variant is die zwart is van kleur en een sterkere zoethoutsmaak heeft. Witte Sambuca is echter de meest gangbare variant en staat bekend om zijn zoete, verfrissende karakter. Sambuca staat ook bekend om zijn kenmerkende bereiding, waarbij een glas wordt gevuld met een shot sambuca en vervolgens wordt aangestoken, waardoor de drank een warme en licht gezoete smaak krijgt. 

Meer informatie
Soort Sambuca
Merk Ramazzotti
Land Italië
Artikelnummer 20170599G
Extra info jaargang De aangegeven jaargang is onder voorbehoud (indien van toepassing). Wanneer u zeker wilt zijn van een jaargang kunt u contact opnemen met onze klantenservice.
Reviews
Kom je er niet uit?
We zijn beschikbaar op werkdagen van 08:30 tot 17:00
Neem contact met ons op