Shop nu dé lekkerste Whisky DEALS Shop nu

Rebellion Dark Rum 0,70LTR

(0 reviews)

Rebellion Dark Rum is een rum die afkomstig is uit het Caribisch gebied en wordt voornamelijk gezien als een goede basis voor diverse cocktails en mixdranken. Daarnaast kan deze rum ook 'gewoon' puur of met ijs worden gedronken. Heerlijke tonen van vanille, pure chocolade, zwarte peper en zoute fudge zijn terug te vinden in deze lekkere rum.

minus plus
  • Koop 6 voor € 16,10
  • Koop 12 voor € 15,50
  • Koop 18 voor € 15,20
Levertijd wordt berekend...
Kom je er niet uit?
We zijn beschikbaar op werkdagen van 08:30 tot 17:00
Neem contact met ons op
Snel naar
Details

Rebellion Dark Rum 0,70LTR

Rebellion Dark Rum is een bruine rum uit het Caribisch gebied, namelijk Barbados. Deze rum wordt in de horeca voornamelijk gebruikt als basis in diverse cocktails en mixdranken. In de smaak zijn tonen van pure chocolade, vanille, zwarte peper en zoute fudge te herkennen. Dit smaakpalet komt het beste tot zijn recht, wanneer deze puur of met ijs wordt gedronken. Op zoek naar meer Spice? Probeer dan de Rebellion Spiced Rum.

Duik in de diepte van donkere rijkdom en smaak

Rebellion Dark Rum is een verfijnde en rijke rum die je meeneemt op een reis naar de diepten van smaak en decadentie. Met zijn diepe kleur en complexe aroma's is deze rum een eerbetoon aan de donkere en geheimzinnige kant van de Caribische rumproductie. Rebellion Dark Rum onderscheidt zich door zijn diepe en rijke smaak. Het bevat tonen van gedroogd fruit, vanille, karamel en eikenhout, wat resulteert in een complexe en gebalanceerde smaakbeleving. De rum heeft een zachte zoetheid met subtiele kruidige accenten.

Rebellion Dark Rum puur of in de mix

Deze Dark rum kan zowel puur als in cocktails worden genoten. Voor liefhebbers van puur genot is het ideaal om te nippen en te waarderen. Het kan ook worden gebruikt in klassieke cocktails zoals de "Dark 'n Stormy" of de "Rum Punch." Rebellion Dark Rum leent zich uitstekend voor het maken van klassieke en eigentijdse cocktails. Probeer het in een "Mai Tai" voor een tropische traktatie of meng het in een "Old Fashioned" voor een tijdloze smaakervaring.

Rebellion Rum

Rebellion rum is afkomstig uit het Caribisch gebied. Uit Barbados om precies te zijn. In deze omgeving zijn veel rum soorten ontstaan, waar de Rebellion maar een heel klein onderdeel van is. Of je nu een liefhebber bent van puur genot of graag experimenteert met cocktails, deze rum biedt een elegante keuze voor elke gelegenheid. Maak ook kennis met de overige dranken van Rebellion Rum. 

Meer informatie
Soort Dark rum
Merk Rebellion
Land Barbados
Artikelnummer 20170118F
Extra info jaargang De aangegeven jaargang is onder voorbehoud (indien van toepassing). Wanneer u zeker wilt zijn van een jaargang kunt u contact opnemen met onze klantenservice.
Reviews
Kom je er niet uit?
We zijn beschikbaar op werkdagen van 08:30 tot 17:00
Neem contact met ons op