Rebellion White

Rebellion White Rum 0,70LTR

Rebellion Spiced Rum 0,70LTR

Rating:
100% of 100

Rebellion Spiced Rum is valt onder de spiced rum soorten. Deze rum wordt veel gebruikt als basis voor diverse cocktails en mixdranken. Daarnaast kan deze rum ook puur worden gedronken. Deze rum is afkomstig uit het Caribisch gebied. Hier komen ook vele andere soorten rum vandaan. Probeer ook eens de witte rum of bruine rum van Rebellion en geniet.

Normale prijs € 17,95 Speciale prijs € 15,90
Levertijd: Zo snel mogelijk
SKU
20170120
  • Koop 6 voor € 15,75 per fles
  • Koop 12 voor € 15,45 per fles
  • Koop 18 voor € 15,20 per fles

Rebellion Spiced Rum is een bruine spiced rum. Deze simpele rum wordt veel gebruikt in de mix met cola, maar ook in andere mixdranken en cocktails. De rum is afkomstig uit het Caribisch gebied. Uit Barbados om precies te zijn. In deze omgeving zijn veel rum soorten ontstaan, waar de Rebellion maar een heel klein onderdeel van is. De Rebellion rum soorten doen het vooral zeer goed in de horeca. Probeer ook eens een van de andere Rebellion-varianten uit ons assortiment.

Rebellion Rum

Geschiedenis gebeurt niet alleen, het is het resultaat van keuzes uit het leven. Rebellion rum is afkomstig uit het Caribisch gebied. Uit Barbados om precies te zijn. In deze omgeving zijn veel rum soorten ontstaan, waar de Rebellion maar een heel klein onderdeel van is. De Rebellion rum soorten doen het erg goed in verschillende horecagelegenheden.

Maak ook kennis met de overige dranken van Rebellion Rum. 

Meer informatie
Categorie Dark rum
Inhoud 0,70 liter
Alcoholpercentage 38%
Merk Rebellion
Land Barbados
Schrijf je eigen review
Plaats een review over:Rebellion Spiced Rum 0,70LTR
Uw waardering