Shop nu dé lekkerste Whisky DEALS Shop nu

Rocketshot 0,70LTR

5/5.0 (1 reviews)
Rocketshot is een heerlijke likeur op basis van vodka en een herkenbare zoete smaak. Een heerlijke likeur bij verschillende feestjes!
minus plus
  • Koop 6 voor € 12,20
  • Koop 12 voor € 11,90
  • Koop 18 voor € 11,75
Levertijd wordt berekend...
Kom je er niet uit?
We zijn beschikbaar op werkdagen van 08:30 tot 17:00
Neem contact met ons op
Snel naar
Details

Rocketshot 0,70LTR

Rocketshot is een heerlijke likeur op basis van vodka en een herkenbare zoete smaak. Een heerlijke Nederlandse likeur shot bij verschillende feestjes! Ga je meer voor zuur in plaats van zoet, probeer dan zeker de Rocketshot Sour variant. 

Een Shot van energie en smaak

Rocketshot is meer dan alleen een drank; het is een energieke ervaring verpakt in een opwindende 0,70 liter fles. Deze krachtige shot is ontworpen om je smaakpapillen te prikkelen en je energie te geven, of je nu een avondje uit gaat of gewoon wat extra pit nodig hebt. Rocketshot bevat cafeïne en andere energiebevorderende ingrediënten, waardoor het de perfecte metgezel is voor avonden vol actie of gewoon wanneer je een oppepper nodig hebt. Het is een geweldige manier om je energieniveau een boost te geven.

Rocketshot in de mix

Terwijl Rocketshot fantastisch is om puur te drinken, kun je het ook mixen met andere dranken om je eigen energieke cocktails te creëren. Probeer het eens met bruisend water, limonade of zelfs in een mojito voor een spannende twist.

Flügel Nederland 

Flügel Nederland is een bedrijf met een portfolio van 4 merken: Flügel, Boswandeling, Fireman en Rocketshot. De producten van Flügel Nederland staan bekend om het hoge feestgehalte. Proef en geniet van deze heerlijke likeuren! Bekijk ook de andere dranken van Rocketshot.

Meer informatie
Soort Mix
Merk Rocketshot
Land Nederland
Artikelnummer 20171023G
Extra info jaargang De aangegeven jaargang is onder voorbehoud (indien van toepassing). Wanneer u zeker wilt zijn van een jaargang kunt u contact opnemen met onze klantenservice.
Reviews
star star star star star
Aanrader
Dit shotje is echt een aanrader! Lekker om te drinken met een paar vriendinnen.
Kom je er niet uit?
We zijn beschikbaar op werkdagen van 08:30 tot 17:00
Neem contact met ons op