Shop nu dé lekkerste Whisky DEALS Shop nu

Ron Abuelo Anejo 0,70LTR

5/5.0 (1 reviews)
Ron Abuelo Anejo is een uitstekende "Dark Rum". Deze rum is gemaakt van kwalitatief goed suikerriet en heeft circa 5 jaar gerijpt op Amerikaans wit eiken. Het smaakpalet bestaat uit stevige fruittonen van bessen en zwarte kersen.
minus plus
  • Koop 6 voor € 17,85
  • Koop 12 voor € 17,25
  • Koop 18 voor € 16,95
Levertijd wordt berekend...
Kom je er niet uit?
We zijn beschikbaar op werkdagen van 08:30 tot 17:00
Neem contact met ons op
Snel naar
Details

Ron Abuelo Anejo 0,70LTR

Ron Abuelo Anejo is een uitstekende "Dark Rum". Deze rum is gemaakt van kwalitatief goed suikerriet en heeft circa 5 jaar gerijpt op Amerikaans wit eiken. De rum heeft een prachtige, lichte amberkleur en wordt geleverd in een donkerbruine fles. Het smaakpalet bestaat uit stevige fruittonen van bessen en zwarte kersen.

Zachte en verfijnde smaak van Panamaanse rum

Ron Abuelo Anejo is een genot voor de zintuigen. Het biedt een subtiele harmonie van smaken, waaronder vanille, karamel, gedroogd fruit en een vleugje kruiden. De zoetheid wordt perfect in balans gehouden met de zachte houtachtige noten, wat resulteert in een complexe en verfijnde rum. Deze Panama rum ondergaat een zorgvuldig rijpingsproces in eikenhouten vaten, waarbij de smaken zich verdiepen en verrijken. De aandacht voor detail tijdens het rijpen draagt bij aan de uitzonderlijke kwaliteit van Ron Abuelo Anejo.

Ron Abuelo Anejo rum puur of in de mix

Ron Abuelo Anejo is bij uitstek geschikt om puur te drinken, eventueel met een ijsblokje om de aroma's volledig tot hun recht te laten komen. Het kan ook dienen als een uitstekende basis voor cocktails en mixdranken, waarbij de complexe smaak een extra dimensie toevoegt. Ron Abuelo Anejo belichaamt de finesse en traditie van Panamaanse rumproductie. Of je nu een doorgewinterde rumkenner bent of gewoon op zoek bent naar een smaakvolle ontdekking, deze rum zal je zeker verrassen en bekoren. 

Dark Rum uit Panama

Panama, een land met een rijke geschiedenis van rumproductie. Deze rum weerspiegelt de toewijding aan vakmanschap en traditie. De eerste slok van dark rum is als een warme omhelzing op een koude avond. De rijke, donkere kleur onthult meteen zijn diepte, als een inkijkje in de ziel van de drank. Het eerste wat opvalt, is de complexiteit van de smaak. Dark rum is zo veel meer dan alleen zoet of bitter; het is een symfonie van smaken. Diep verborgen in elke slok proef je de zoete tonen van karamel, toffee en vanille. Deze zijn het resultaat van de langzame rijping in eikenhouten vaten, waar dark rum zijn karakter ontwikkelt. 

Ron Abuelo Rum

Ron Abuelo rum wordt geproduceerd door 'Varela Hermanos SA' in Panama, Midden-Amerika. Dit bedrijf heeft een geschiedenis die teruggaat tot 1908 toen 'Don Jose Varela Blanco' de eerste suikerfabriek lanceerde, in de toen gevormde Republiek Panama. In 1935 begon het bedrijf sap van suikerriet te destilleren voor de productie van likeuren. Tot op het heden produceert het bedrijf een indrukwekkende reeks van producten die meer dan een miljoen dozen van likeuren en natuurlijk een sterke verscheidenheid aan rum bevat.

Maak ook kennis met de overige dranken van Ron Abuelo Rum. 

Meer informatie
Soort Dark rum
Merk Ron Abuelo
Land Panama
Artikelnummer 20170123G
Extra info jaargang De aangegeven jaargang is onder voorbehoud (indien van toepassing). Wanneer u zeker wilt zijn van een jaargang kunt u contact opnemen met onze klantenservice.
Reviews
star star star star star
De beste bruine rum die er is
Bacardi gebruiken wij altijd voor de mix, maar deze rum kan door zijn uitmuntende kwaliteit ook makkelijk puur worden gedronken.
Kom je er niet uit?
We zijn beschikbaar op werkdagen van 08:30 tot 17:00
Neem contact met ons op