Shop nu dé lekkerste Whisky DEALS Shop nu

Ron Abuelo Rum 12 Anos 0,70LTR

5/5.0 (1 reviews)
Ron Abuelo Rum 12 Anos is een vrij oude "Dark Rum". Deze rum heeft 12 jaar gerijpt op eikenhout. Deze rum bevat heerlijke tonen van vanille en toffee die worden afgewisseld door hints van gebakken fruit. Deze combinatie maakt het een droge, zachte en verrukkelijke rum.
minus plus
  • Koop 6 voor € 31,10
  • Koop 12 voor € 30,50
  • Koop 18 voor € 29,90
Levertijd wordt berekend...
Kom je er niet uit?
We zijn beschikbaar op werkdagen van 08:30 tot 17:00
Neem contact met ons op
Snel naar
Details

Ron Abuelo Rum 12 Anos 0,70LTR

Ron Abuelo Rum 12 Anos is een vrij oude "Dark Rum". Deze rum heeft 12 jaar gerijpt op eikenhout. Mede hierdoor heeft de rum zijn prachtige kleur gekregen. Deze rum bevat heerlijke tonen van vanille en toffee die worden afgewisseld door hints van gebakken fruit. Deze combinatie maakt het een droge, zachte en verrukkelijke rum.

Een dozijn jaar vol rijpheid

Ron Abuelo Rum 12 Anos, afkomstig uit Panama, is een waar meesterwerk van ambachtelijke rumproductie dat 12 jaar heeft gerijpt om de perfecte balans van smaak en karakter te bereiken. Gedurende 12 jaar heeft deze rum de tijd gehad om zijn smaken te ontwikkelen en te verdiepen in de eikenhouten vaten. Het resultaat is een buitengewoon gebalanceerde rum met een uitzonderlijke zachtheid en complexiteit.

Ron Abuelo Rum 12 Anos puur of in de mix

Geniet van Ron Abuelo Rum 12 Anos puur, om de volle smaak te ervaren. Het is ook een uitstekende keuze voor rumliefhebbers die graag cocktails en mixdranken bereiden, omdat de complexe smaaklagen een nieuwe dimensie toevoegen aan elke creatie. Ron Abuelo Rum 12 Anos belichaamt de verfijning en diepte van Panamese rum en is een eerbetoon aan de tijd en zorg die nodig zijn om een rum van deze kwaliteit te produceren. 

Dark Rum uit Panama

Panama, een land met een rijke geschiedenis van rumproductie. Deze rum weerspiegelt de toewijding aan vakmanschap en traditie. De eerste slok van dark rum is als een warme omhelzing op een koude avond. De rijke, donkere kleur onthult meteen zijn diepte, als een inkijkje in de ziel van de drank. Het eerste wat opvalt, is de complexiteit van de smaak. Dark rum is zo veel meer dan alleen zoet of bitter; het is een symfonie van smaken. Diep verborgen in elke slok proef je de zoete tonen van karamel, toffee en vanille. Deze zijn het resultaat van de langzame rijping in eikenhouten vaten, waar dark rum zijn karakter ontwikkelt. 

Ron Abuelo Rum

Ron Abuelo rum wordt geproduceerd door 'Varela Hermanos SA' in Panama, Midden-Amerika. Dit bedrijf heeft een geschiedenis die teruggaat tot 1908 toen 'Don Jose Varela Blanco' de eerste suikerfabriek lanceerde, in de toen gevormde Republiek Panama. In 1935 begon het bedrijf sap van suikerriet te destilleren voor de productie van likeuren. Tot op het heden produceert het bedrijf een indrukwekkende reeks van producten die meer dan een miljoen dozen van likeuren en natuurlijk een sterke verscheidenheid aan rum bevat.

Maak ook kennis met de overige dranken van Ron Abuelo Rum. 

Meer informatie
Soort Dark rum
Merk Ron Abuelo
Land Panama
Artikelnummer 20170121G
Extra info jaargang De aangegeven jaargang is onder voorbehoud (indien van toepassing). Wanneer u zeker wilt zijn van een jaargang kunt u contact opnemen met onze klantenservice.
Reviews
star star star star star
fantastische prijs kwaliteit verhouding
Dit is met recht een gran reserva, volle complexe body en tegelijk zacht.
Kom je er niet uit?
We zijn beschikbaar op werkdagen van 08:30 tot 17:00
Neem contact met ons op