Ron Abuelo 7Y

Ron Abuelo Rum 7 Anos 0,70LTR

Ron Abuelo Rum 12 Anos 0,70LTR

Ron Abuelo Rum 12 Anos is een vrij oude "Dark Rum". Deze rum heeft 12 jaar gerijpt op eikenhout. Deze rum bevat heerlijke tonen van vanille en toffee die worden afgewisseld door hints van gebakken fruit. Deze combinatie maakt het een droge, zachte en verrukkelijke rum.
Normale prijs € 29,95 Speciale prijs € 27,90
Levertijd: Zo snel mogelijk
SKU
20170121

Ron Abuelo Rum 12 Anos is een vrij oude "Dark Rum". Deze rum heeft 12 jaar gerijpt op eikenhout. Mede hierdoor heeft de rum zijn prachtige kleur gekregen. Deze rum bevat heerlijke tonen van vanille en toffee die worden afgewisseld door hints van gebakken fruit. Deze combinatie maakt het een droge, zachte en verrukkelijke rum.

Ron Abuelo Rum

Ron Abuelo rum wordt geproduceerd door 'Varela Hermanos SA' in Panama, Midden-Amerika. Dit bedrijf heeft een geschiedenis die teruggaat tot 1908 toen 'Don Jose Varela Blanco' de eerste suikerfabriek lanceerde, in de toen gevormde Republiek Panama. In 1935 begon het bedrijf sap van suikerriet te destilleren voor de productie van likeuren. Tot op het heden produceert het bedrijf een indrukwekkende reeks van producten die meer dan een miljoen dozen van likeuren en natuurlijk een sterke verscheidenheid aan rum bevat.

Maak ook kennis met de overige dranken van Ron Abuelo Rum. 

Meer informatie
Categorie Dark rum
Inhoud 0,70 liter
Alcoholpercentage 40%
Merk Ron Abuelo
Land Panama
Schrijf je eigen review
Plaats een review over:Ron Abuelo Rum 12 Anos 0,70LTR
Uw waardering