Shop nu dé lekkerste Whisky DEALS Shop nu

Ron Abuelo Rum 7 Anos 0,70LTR

(0 reviews)
Ron Abuelo Rum 7 Anos is een heerlijke "Dark Rum". Met aroma's van verse honing komen naar voren bij het openen van de fles. Het smaakpalet bestaat uit zoete, warme tonen van karamel en toffee, die worden opgevolgd door appel bloesem en vanille. In de afdronk komen zijdezachte tonen van leer naar boven.
minus plus
  • Koop 6 voor € 22,25
  • Koop 12 voor € 21,65
  • Koop 18 voor € 21,35
Levertijd wordt berekend...
Kom je er niet uit?
We zijn beschikbaar op werkdagen van 08:30 tot 17:00
Neem contact met ons op
Snel naar
Details

Ron Abuelo Rum 7 Anos 0,70LTR

Ron Abuelo 7Y is een heerlijke "Dark Rum". Deze rum heeft 7 jaar gerijpt in eikenhouten vaten. Aroma's van verse honing komen naar voren bij het openen van de fles. Het smaakpalet bestaat uit zoete, warme tonen van karamel en toffee, die worden opgevolgd door appel bloesem en vanille. In de afdronk komen zijdezachte tonen van leer naar boven. Of je nu een doorgewinterde rumkenner bent of gewoon op zoek bent naar een nieuwe smaakervaring, deze rum zal je zeker bekoren.

Ontdek de warme smaak van 7 jaar rijping

Deze rum uit Panama biedt een rijke smaakervaring met tonen van vanille, karamel, gedroogd fruit en subtiele kruidige accenten. Het resultaat is een goed gebalanceerde rum met een zachte en verfijnde afdronk. Gedurende 7 jaar heeft deze rum gerijpt in eikenhouten vaten, waardoor de smaken zich hebben ontwikkeld en verdiept. De zorgvuldige rijping draagt bij aan de complexiteit en zachtheid van Ron Abuelo Rum 7 Anos.

Dark Rum uit Panama

Panama, een land met een rijke geschiedenis van rumproductie. Deze rum weerspiegelt de toewijding aan vakmanschap en traditie. De eerste slok van dark rum is als een warme omhelzing op een koude avond. De rijke, donkere kleur onthult meteen zijn diepte, als een inkijkje in de ziel van de drank. Het eerste wat opvalt, is de complexiteit van de smaak. Dark rum is zo veel meer dan alleen zoet of bitter; het is een symfonie van smaken. Diep verborgen in elke slok proef je de zoete tonen van karamel, toffee en vanille. Deze zijn het resultaat van de langzame rijping in eikenhouten vaten, waar dark rum zijn karakter ontwikkelt. 

Ron Abuelo Rum

Ron Abuelo rum wordt geproduceerd door 'Varela Hermanos SA' in Panama, Midden-Amerika. Dit bedrijf heeft een geschiedenis die teruggaat tot 1908 toen 'Don Jose Varela Blanco' de eerste suikerfabriek lanceerde, in de toen gevormde Republiek Panama. In 1935 begon het bedrijf sap van suikerriet te destilleren voor de productie van likeuren. Tot op het heden produceert het bedrijf een indrukwekkende reeks van producten die meer dan een miljoen dozen van likeuren en natuurlijk een sterke verscheidenheid aan rum bevat.

Maak ook kennis met de overige dranken van Ron Abuelo Rum. 

Meer informatie
Soort Dark rum
Merk Ron Abuelo
Land Panama
Artikelnummer 20170122G
Extra info jaargang De aangegeven jaargang is onder voorbehoud (indien van toepassing). Wanneer u zeker wilt zijn van een jaargang kunt u contact opnemen met onze klantenservice.
Reviews
Kom je er niet uit?
We zijn beschikbaar op werkdagen van 08:30 tot 17:00
Neem contact met ons op