Shop nu dé lekkerste Whisky DEALS Shop nu

Ron Abuelo XV Napoleon 0,70LTR

5/5.0 (1 reviews)
Ron Abuelo XV Napoleon is een "Dark Rum". De rum is gemaakt volgens het solera-systeem en heeft maar liefst 15 jaar gerijpt. De smaak wordt gekenmerkt door tonen van vanille, hout, karamel en een lichte hint van peper. Deze tonen zijn ook te vinden in de aroma's die de neus in gaan.
minus plus
  • Koop 6 voor € 61,60
  • Koop 12 voor € 61,00
  • Koop 18 voor € 60,40
Levertijd wordt berekend...
Kom je er niet uit?
We zijn beschikbaar op werkdagen van 08:30 tot 17:00
Neem contact met ons op
Snel naar
Details

Ron Abuelo XV Napoleon 0,70LTR

Abuelo XV Napoleon is een "Dark Rum". De rum is gemaakt volgens het solera-systeem en heeft maar liefst 15 jaar gerijpt. De smaak wordt gekenmerkt door tonen van vanille, hout, karamel en een lichte hint van peper. Deze tonen zijn ook te vinden in de aroma's die de neus in gaan.

Dubbele rijping van 15 jaar

Ron Abuelo XV Napoleon is een premium Panamese rum die 15 jaar heeft gerijpt. Deze aanzienlijke leeftijd draagt bij aan zijn complexiteit en verfijning. De rum ondergaat een dubbele rijping, eerst in eikenhouten vaten en vervolgens in vaten die eerder Franse cognac hebben bevat. Dit zorgvuldige proces geeft de drank een uniek karakter en diepgang. Geniet van de diepgaande aroma's van Ron Abuelo XV Napoleon, met tonen van vanille, karamel, gedroogd fruit en subtiele kruiden. Het boeket is uitnodigend en veelbelovend. De rum heeft een zachte en zijdeachtige textuur die soepel over de tong glijdt. Dit maakt het een genot om te drinken, met elke slok die de smaakpapillen verwent.

Dark Rum uit Panama

Panama, een land met een rijke geschiedenis van rumproductie. Deze rum weerspiegelt de toewijding aan vakmanschap en traditie. De eerste slok van dark rum is als een warme omhelzing op een koude avond. De rijke, donkere kleur onthult meteen zijn diepte, als een inkijkje in de ziel van de drank. Het eerste wat opvalt, is de complexiteit van de smaak. Dark rum is zo veel meer dan alleen zoet of bitter; het is een symfonie van smaken. Diep verborgen in elke slok proef je de zoete tonen van karamel, toffee en vanille. Deze zijn het resultaat van de langzame rijping in eikenhouten vaten, waar dark rum zijn karakter ontwikkelt. 

Ron Abuelo Rum

Ron Abuelo rum wordt geproduceerd door 'Varela Hermanos SA' in Panama, Midden-Amerika. Dit bedrijf heeft een geschiedenis die teruggaat tot 1908 toen 'Don Jose Varela Blanco' de eerste suikerfabriek lanceerde, in de toen gevormde Republiek Panama. In 1935 begon het bedrijf sap van suikerriet te destilleren voor de productie van likeuren. Tot op het heden produceert het bedrijf een indrukwekkende reeks van producten die meer dan een miljoen dozen van likeuren en natuurlijk een sterke verscheidenheid aan rum bevat.

Maak ook kennis met de overige dranken van Ron Abuelo Rum. 

Meer informatie
Soort Dark rum
Merk Ron Abuelo
Land Panama
Artikelnummer 20170124F
Extra info jaargang De aangegeven jaargang is onder voorbehoud (indien van toepassing). Wanneer u zeker wilt zijn van een jaargang kunt u contact opnemen met onze klantenservice.
Reviews
star star star star star
Top
Een hele lekkere dark rum! Dit is een echte aanrader.
Kom je er niet uit?
We zijn beschikbaar op werkdagen van 08:30 tot 17:00
Neem contact met ons op