Ron Abuelo Anejo

Ron Abuelo Anejo 0,70LTR

Ron Abuelo XV Oloroso

Ron Abuelo XV Oloroso Sherry Cask Finish 0,70LTR

Ron Abuelo XV Napoleon 0,70LTR

Ron Abuelo XV Napoleon is een "Dark Rum". De rum is gemaakt volgens het solera-systeem en heeft maar liefst 15 jaar gerijpt. De smaak wordt gekenmerkt door tonen van vanille, hout, karamel en een lichte hint van peper. Deze tonen zijn ook te vinden in de aroma's die de neus in gaan.
Normale prijs € 69,95 Speciale prijs € 63,95
Levertijd: Zo snel mogelijk
SKU
20170124

Abuelo XV Napoleon is een "Dark Rum". De rum is gemaakt volgens het solera-systeem en heeft maar liefst 15 jaar gerijpt. De smaak wordt gekenmerkt door tonen van vanille, hout, karamel en een lichte hint van peper. Deze tonen zijn ook te vinden in de aroma's die de neus in gaan.

Ron Abuelo Rum

Ron Abuelo rum wordt geproduceerd door 'Varela Hermanos SA' in Panama, Midden-Amerika. Dit bedrijf heeft een geschiedenis die teruggaat tot 1908 toen 'Don Jose Varela Blanco' de eerste suikerfabriek lanceerde, in de toen gevormde Republiek Panama. In 1935 begon het bedrijf sap van suikerriet te destilleren voor de productie van likeuren. Tot op het heden produceert het bedrijf een indrukwekkende reeks van producten die meer dan een miljoen dozen van likeuren en natuurlijk een sterke verscheidenheid aan rum bevat.

Maak ook kennis met de overige dranken van Ron Abuelo Rum. 

Meer informatie
Categorie Dark rum
Inhoud 0,70 liter
Alcoholpercentage 40%
Merk Ron Abuelo
Land Panama
Schrijf je eigen review
Plaats een review over:Ron Abuelo XV Napoleon 0,70LTR
Uw waardering