Shop nu dé lekkerste Whisky DEALS Shop nu

Ron Abuelo XV Oloroso Sherry Cask Finish 0,70LTR

(0 reviews)
Ron Abuelo XV Oloroso Sherry Cask Finish is een unieke variant uit de abuelo-reeks. Hij heeft 15 jaar gerijpt volgens het solera-proces. Vervolgens heeft deze rum gerijpt op Oloroso Sherry vaten. Op de neus zijn lichte hints van vanille en cacao aanwezig, terwijl in de mond tonen van zoet fruit, hout en vanille naar voren komen.
minus plus
  • Koop 6 voor € 61,55
  • Koop 12 voor € 60,90
  • Koop 18 voor € 60,30
Levertijd wordt berekend...
Kom je er niet uit?
We zijn beschikbaar op werkdagen van 08:30 tot 17:00
Neem contact met ons op
Snel naar
Details

Ron Abuelo XV Oloroso Sherry Cask Finish 0,70LTR

Ron Abuelo XV Oloroso is een unieke variant uit de abuelo-reeks. Hij heeft 15 jaar gerijpt volgens het solera-proces. Vervolgens heeft deze rum gerijpt op Oloroso Sherry vaten. Op de neus zijn lichte hints van vanille en cacao aanwezig, terwijl in de mond tonen van zoet fruit, hout en vanille naar voren komen. 

Oloroso Sherry Invloeden

De invloeden van Oloroso sherry voegen een extra laag van complexiteit toe aan de rum. Je kunt subtiele en elegante tonen van sherry verwachten die zich vermengen met de rijke smaakprofielen van de rum. Ervaar een boeket van diepgaande aroma's, waaronder warme vanille, gedroogd fruit, en de kenmerkende tonen van Oloroso sherry. Het aroma is uitnodigend en intrigerend. Zoals typisch is voor Ron Abuelo, heeft ook deze rum een zachte en zijdeachtige textuur. Bij elke slok glijdt de rum soepel over de tong, waardoor een luxe drinkervaring ontstaat.

Dark Rum uit Panama

Panama, een land met een rijke geschiedenis van rumproductie. Deze rum weerspiegelt de toewijding aan vakmanschap en traditie. De eerste slok van dark rum is als een warme omhelzing op een koude avond. De rijke, donkere kleur onthult meteen zijn diepte, als een inkijkje in de ziel van de drank. Het eerste wat opvalt, is de complexiteit van de smaak. Dark rum is zo veel meer dan alleen zoet of bitter; het is een symfonie van smaken. Diep verborgen in elke slok proef je de zoete tonen van karamel, toffee en vanille. Deze zijn het resultaat van de langzame rijping in eikenhouten vaten, waar dark rum zijn karakter ontwikkelt. 

Ron Abuelo Rum

Ron Abuelo rum wordt geproduceerd door 'Varela Hermanos SA' in Panama, Midden-Amerika. Dit bedrijf heeft een geschiedenis die teruggaat tot 1908 toen 'Don Jose Varela Blanco' de eerste suikerfabriek lanceerde, in de toen gevormde Republiek Panama. In 1935 begon het bedrijf sap van suikerriet te destilleren voor de productie van likeuren. Tot op het heden produceert het bedrijf een indrukwekkende reeks van producten die meer dan een miljoen dozen van likeuren en natuurlijk een sterke verscheidenheid aan rum bevat.

Maak ook kennis met de overige dranken van Ron Abuelo Rum. 

Meer informatie
Soort Dark rum
Merk Ron Abuelo
Land Panama
Artikelnummer 20170125F
Extra info jaargang De aangegeven jaargang is onder voorbehoud (indien van toepassing). Wanneer u zeker wilt zijn van een jaargang kunt u contact opnemen met onze klantenservice.
Reviews
Kom je er niet uit?
We zijn beschikbaar op werkdagen van 08:30 tot 17:00
Neem contact met ons op