Ron Abuelo XV Napoleon

Ron Abuelo XV Napoleon 0,70LTR

Ron Abuelo XV Tawny

Ron Abuelo XV Tawny Port Cask Finish 0,70LTR

Ron Abuelo XV Oloroso Sherry Cask Finish 0,70LTR

Ron Abuelo XV Oloroso Sherry Cask Finish is een unieke variant uit de abuelo-reeks. Hij heeft 15 jaar gerijpt volgens het solera-proces. Vervolgens heeft deze rum gerijpt op Oloroso Sherry vaten. Op de neus zijn lichte hints van vanille en cacao aanwezig, terwijl in de mond tonen van zoet fruit, hout en vanille naar voren komen.
Normale prijs € 69,95 Speciale prijs € 63,95
Levertijd: Zo snel mogelijk
SKU
20170125

Ron Abuelo XV Oloroso is een unieke variant uit de abuelo-reeks. Hij heeft 15 jaar gerijpt volgens het solera-proces. Vervolgens heeft deze rum gerijpt op Oloroso Sherry vaten. Op de neus zijn lichte hints van vanille en cacao aanwezig, terwijl in de mond tonen van zoet fruit, hout en vanille naar voren komen. 

Ron Abuelo Rum

Ron Abuelo rum wordt geproduceerd door 'Varela Hermanos SA' in Panama, Midden-Amerika. Dit bedrijf heeft een geschiedenis die teruggaat tot 1908 toen 'Don Jose Varela Blanco' de eerste suikerfabriek lanceerde, in de toen gevormde Republiek Panama. In 1935 begon het bedrijf sap van suikerriet te destilleren voor de productie van likeuren. Tot op het heden produceert het bedrijf een indrukwekkende reeks van producten die meer dan een miljoen dozen van likeuren en natuurlijk een sterke verscheidenheid aan rum bevat.

Maak ook kennis met de overige dranken van Ron Abuelo Rum. 

Meer informatie
Categorie Dark rum
Inhoud 0,70 liter
Alcoholpercentage 40%
Merk Ron Abuelo
Land Panama
Schrijf je eigen review
Plaats een review over:Ron Abuelo XV Oloroso Sherry Cask Finish 0,70LTR
Uw waardering