Ron Abuelo XV Oloroso

Ron Abuelo XV Oloroso Sherry Cask Finish 0,70LTR

Ron Abuelo XV Tawny Port Cask Finish 0,70LTR

Ron Abuelo XV Tawny Port Cask Finish is een unieke rum uit de Abuelo-reeks. Deze rum heeft 15 jaar gerijpt. In de smaak van deze speciale rum zijn tonen van gerijpt fruit en chocolade. Daarnaast kenmerkt de rum zich door de typische Tawny aroma's van bessen.
Normale prijs € 69,95 Speciale prijs € 63,95
Levertijd: Zo snel mogelijk
SKU
20170126

Ron Abuelo XV Tawny is een unieke rum uit de Abuelo-reeks. Deze rum heeft 15 jaar gerijpt. In de smaak van deze speciale rum zijn tonen van gerijpt fruit en chocolade. Daarnaast kenmerkt de rum zich door de typische Tawny aroma's van bessen.

Ron Abuelo Rum

Ron Abuelo rum wordt geproduceerd door 'Varela Hermanos SA' in Panama, Midden-Amerika. Dit bedrijf heeft een geschiedenis die teruggaat tot 1908 toen 'Don Jose Varela Blanco' de eerste suikerfabriek lanceerde, in de toen gevormde Republiek Panama. In 1935 begon het bedrijf sap van suikerriet te destilleren voor de productie van likeuren. Tot op het heden produceert het bedrijf een indrukwekkende reeks van producten die meer dan een miljoen dozen van likeuren en natuurlijk een sterke verscheidenheid aan rum bevat.

Maak ook kennis met de overige dranken van Ron Abuelo Rum. 

Meer informatie
Categorie Dark rum
Inhoud 0,70 liter
Alcoholpercentage 40%
Merk Ron Abuelo
Land Panama
Schrijf je eigen review
Plaats een review over:Ron Abuelo XV Tawny Port Cask Finish 0,70LTR
Uw waardering