Shop nu dé lekkerste Whisky DEALS Shop nu

Ron Abuelo XV Tawny Port Cask Finish 0,70LTR

(0 reviews)
Ron Abuelo XV Tawny Port Cask Finish is een unieke rum uit de Abuelo-reeks. Deze rum heeft 15 jaar gerijpt. In de smaak van deze speciale rum zijn tonen van gerijpt fruit en chocolade. Daarnaast kenmerkt de rum zich door de typische Tawny aroma's van bessen.
minus plus
  • Koop 6 voor € 61,25
  • Koop 12 voor € 60,60
  • Koop 18 voor € 60,00
Levertijd wordt berekend...
Kom je er niet uit?
We zijn beschikbaar op werkdagen van 08:30 tot 17:00
Neem contact met ons op
Snel naar
Details

Ron Abuelo XV Tawny Port Cask Finish 0,70LTR

Ron Abuelo XV Tawny is een unieke rum uit de Abuelo-reeks. Deze rum heeft 15 jaar gerijpt. In de smaak van deze speciale rum zijn tonen van gerijpt fruit en chocolade. Daarnaast kenmerkt de rum zich door de typische Tawny aroma's van bessen.

Een Unieke Rijping in Oloroso Sherry Vaten

Ron Abuelo XV Oloroso Sherry Cask Finish is een premium Panamese rum die wordt gekenmerkt door zijn verfijnde rijping. De rum heeft 15 jaar gerijpt en ondergaat vervolgens een speciale afwerking in Oloroso sherryvaten. De invloeden van Oloroso sherry voegen een extra laag van complexiteit toe aan de rum. Je kunt subtiele en elegante tonen van sherry verwachten die zich vermengen met de rijke smaakprofielen van de rum. Ervaar een boeket van diepgaande aroma's, waaronder warme vanille, gedroogd fruit, en de kenmerkende tonen van Oloroso sherry. Het aroma is uitnodigend en intrigerend.

Premium Panamese Vakmanschap

Ron Abuelo staat bekend om zijn hoogwaardige vakmanschap, en deze rum is daarop geen uitzondering. De zorgvuldige selectie van vaten en de expertise van het distillatieproces dragen bij aan de kwaliteit. De rum wordt gepresenteerd in een stijlvolle fles die de premium aard van de drank weerspiegelt. Het etiket en de verpakking getuigen van de aandacht voor detail. Ron Abuelo XV Oloroso Sherry Cask Finish is ideaal voor speciale genietmomenten. Het is een uitnodiging om te ontspannen en te genieten van een rum die de tijd neemt om zijn complexiteit te onthullen.

Ron Abuelo Rum

Ron Abuelo rum wordt geproduceerd door 'Varela Hermanos SA' in Panama, Midden-Amerika. Dit bedrijf heeft een geschiedenis die teruggaat tot 1908 toen 'Don Jose Varela Blanco' de eerste suikerfabriek lanceerde, in de toen gevormde Republiek Panama. In 1935 begon het bedrijf sap van suikerriet te destilleren voor de productie van likeuren. Tot op het heden produceert het bedrijf een indrukwekkende reeks van producten die meer dan een miljoen dozen van likeuren en natuurlijk een sterke verscheidenheid aan rum bevat.

Maak ook kennis met de overige dranken van Ron Abuelo Rum. 

Meer informatie
Soort Dark rum
Merk Ron Abuelo
Land Panama
Artikelnummer 20170126F
Extra info jaargang De aangegeven jaargang is onder voorbehoud (indien van toepassing). Wanneer u zeker wilt zijn van een jaargang kunt u contact opnemen met onze klantenservice.
Reviews
Kom je er niet uit?
We zijn beschikbaar op werkdagen van 08:30 tot 17:00
Neem contact met ons op