Ron Barcelo Imperial

Ron Barcelo Imperial 0,70LTR

Ron Barcelo Blanco 0,70LTR

Ron Barcelo Blanco bestaat uit een mix van diverse soorten rum met een gemiddelde leeftijd van 6 jaar. Elke soort rum is gedistilleerd uit suikerriet sap, waarna ze allen hebben gerijpt in bourbon vaten. De rum heeft een heerlijk smaakpalet, gevuld met tonen van eiken en vanille gecombineerd met een vleugje kokos. Dit smaakpalet wordt aangevuld met prettige aroma's van ananas, appel en een licht tintje hooi.

Normale prijs € 14,95 Speciale prijs € 12,95
Levertijd: Zo snel mogelijk
SKU
20170127

Ron Barcelo Blanco is een blend van diverse, gemiddeld 6 jaar oude rum. Deze zijn allen gedistilleerd uit suikerriet sap en gerijpt in bourbon vaten. De rum wordt gefilterd door houtskool. Hierdoor krijgt de rum een prachtige kleur en ontstaan heerlijke aroma's van appel, ananas en een tint van hooi. In de smaak komen tonen van vanille en eiken naar voren samen met een vleugje kokos.

Ron Barcelo Rum

Ron Barcelo werd in 1930 opgericht door Ron Barceló, onder de naam Barceló & Co. Dit bedrijf is ontstaan in Santo Domingo, de hoofdstad van de Dominicaanse Republiek. Deze rum werd gedurende de jaren '80 de bekendste rum van de Dominicaanse Republiek. In 1994 werd de Ron Barceló rum naar ruim 10 landen geëxporteerd. Spanje was destijds de grootste afnemer van deze unieke rum soorten.

Maak ook kennis met de overige dranken van Ron Barcelo Rum.

Meer informatie
Categorie White rum
Inhoud 0,70 liter
Alcoholpercentage 38%
Merk Ron Barcelo
Land Dominicaanse Republiek
Schrijf je eigen review
Plaats een review over:Ron Barcelo Blanco 0,70LTR
Uw waardering