Ron Barcelo Blanco

Ron Barcelo Blanco 0,70LTR

Barceló Imperial Onyx Rum 0,70LTR

Barceló Imperial Onyx Rum 0,70LTR

Ron Barcelo Imperial 0,70LTR

Ron Barcelo Imperial is een heerlijke "Dark Rum". Deze rum heeft een leeftijd van gemiddeld 10 jaar. De rijping vindt plaats in witte, eikenhouten vaten. Door deze rijping, krijgt de rum een zeer unieke smaak. Tonen van cacao, toffee en een lichte hint van peper komen naar voren bij het drinken van deze rum. Aroma's van sinaasappel, kaneel, appel en dadels maken deze rum zeer compleet. Een zeer complexe rum met een overweldigende smaak.

Normale prijs € 24,95 Speciale prijs € 22,45
Levertijd: Zo snel mogelijk
SKU
20170129

Ron Barcelo Imperial is een "Dark Rum". Deze rum heeft gemiddeld 10 jaar gerijpt in witte, eikenhouten vaten. Door deze manier van rijpen, krijgt deze rum zijn unieke karakter. De rum draagt heerlijke aroma's van kaneel, appel, sinaasappel en dadels met zich mee. In de smaak zijn tonen van toffee, cacao en lichte hints van peper aanwezig. Deze combinatie zorgt voor een complexe, maar toch sublieme smaak.

Ron Barcelo Rum

Ron Barcelo werd in 1930 opgericht door Ron Barceló, onder de naam Barceló & Co. Dit bedrijf is ontstaan in Santo Domingo, de hoofdstad van de Dominicaanse Republiek. Deze rum werd gedurende de jaren '80 de bekendste rum van de Dominicaanse Republiek. In 1994 werd de Ron Barceló rum naar ruim 10 landen geëxporteerd. Spanje was destijds de grootste afnemer van deze unieke rum soorten.

Maak ook kennis met de overige dranken van Ron Barcelo Rum

Meer informatie
Categorie Dark rum
Inhoud 0,70 liter
Alcoholpercentage 38%
Merk Ron Barcelo
Land Dominicaanse Republiek
Schrijf je eigen review
Plaats een review over:Ron Barcelo Imperial 0,70LTR
Uw waardering