Bacardi Carta Blanca witte rum 70cl

Bacardi Carta Blanca 0,70LTR

Pravda Vodka 0,70LTR

Pravda Vodka 0,70LTR

Ron Miel Indias Honingrum 0,70LTR

Rating:
100% of 100

Ron Miel Indias Honingrum is een rum die afkomstig is van de Canarische Eilanden. De naam is afgeleid van de Spaanse benaming van honing rum, namelijk Ron Miel. De bewoners van de Canarische Eilanden kwamen in aanraking met suikerriet. De bewoners leerden zichzelf hoe je van suikerriet rum kon maken.

Normale prijs € 14,95 Speciale prijs € 12,90
Levertijd: Zo snel mogelijk
SKU
20170293
  • Koop 6 voor € 12,75 per fles
  • Koop 12 voor € 12,60 per fles
  • Koop 18 voor € 12,45 per fles

Ron Miel Indias Honingrum is een rum die afkomstig is van de Canarische Eilanden. De naam is afgeleid van de Spaanse benaming van honing rum, namelijk Ron Miel. De bewoners van de Canarische Eilanden kwamen in aanraking met suikerriet. De bewoners leerden zichzelf hoe je van suikerriet rum kon maken. Ook de toevoeging van honing was een idee van de eilandbewoners. De Ron Miel Rum heeft een zachte en zoete smaak, met een fijne honinggeur. De rum is goudkleurig. De Rum is zeer geschikt te drinken voor de maaltijd of na de maaltijd. Ook wordt deze honingrum vaak gedronken als shot.

Ron Miel Rum

De Ron Miel India is een rum die afkomstig is van de Canarische Eilanden. De naam is afgeleid van de Spaanse benaming van honing rum, namelijk Ron Miel. De bewoners van de Canarische Eilanden kwamen in aanraking met suikerriet. De bewoners leerden zichzelf hoe je van suikerriet rum kon maken. Ook de toevoeging van honing was een idee van de eilandbewoners. De Ron Miel Rum heeft een zachte en zoete smaak, met een fijne honinggeur. De rum is goudkleurig en is zeer geschikt te drinken voor de maaltijd of na de maaltijd.

Maak ook kennis met de overige dranken van Ron Miel Rum

Meer informatie
Categorie Flavoured Rum
Inhoud 0,70 liter
Alcoholpercentage 20%
Merk Ron Miel
Land Spanje
Schrijf je eigen review
Plaats een review over:Ron Miel Indias Honingrum 0,70LTR
Uw waardering