Shop nu dé lekkerste Whisky DEALS Shop nu

Ron Santero Anejo 3 Anos 0,70LTR

5/5.0 (1 reviews)

Ron Santero Anejo 3 Anos is een vrij simpele, witte rum. Hij is afkomstig uit Cuba en heeft een rijpingsproces van 3 jaar ondergaan. Vervolgens is de rum gebotteld met een alcoholpercentage van 38%. In de smaak zijn voornamelijk tonen van suikerriet te vinden. Daarnaast valt er ook een vleugje vanille op te merken.

Levertijd wordt berekend...
Kom je er niet uit?
We zijn beschikbaar op werkdagen van 08:30 tot 17:00
Neem contact met ons op
Snel naar
Details

Ron Santero Anejo 3 Anos is een witte rum. De rum is afkomstig uit Cuba en heeft een rijpingsproces van 3 jaar ondergaan en is vervolgens gebotteld met een alcoholpercentage van 38%. Deze witte rum heeft een volle smaak met tonen van suikerriet. Daarnaast is er ook een lichte hint van vanille op te merken in de mond. De meeste soorten witte rum zijn zeer geschikt om mee te mixen. Zo ook deze vrij simpele rum. Hij kan worden gebruikt in diverse cocktails en mixdranken. Een redelijke rum voor een zachte prijs.

Ron Santero Rum

Ron Santero is een merk van Pabst & Richarz dat gevestigd is in Minden, in het noordwesten van Duitsland. Ze zijn gespecialiseerd in de productie en distributie van hoge kwaliteit gedistilleerde dranken en likeuren tegen een gunstige prijs. Ron Santero komt daarentegen uit Cuba.

Maak ook kennis met de overige dranken van Ron Santero Rum.

Meer informatie
Soort White rum
Merk Ron Santero
Land Cuba
Artikelnummer 20170131
Extra info jaargang De aangegeven jaargang is onder voorbehoud (indien van toepassing). Wanneer u zeker wilt zijn van een jaargang kunt u contact opnemen met onze klantenservice.
Reviews
Lekkere rum
Echt een top rum! Het vleugje vanille maakt hem helemaal af.
Kom je er niet uit?
We zijn beschikbaar op werkdagen van 08:30 tot 17:00
Neem contact met ons op