Shop nu dé lekkerste Whisky DEALS Shop nu

Ron Tobacco Rum Black 1LTR

(0 reviews)

Ron Tobacco Rum Black is een bruine rum afkomstig uit Spanje. Deze rum heeft een rijke en volle smaak, doordat de rum een korte rijptijd heeft genoten. Tobacco Black doet het goed in diverse cocktails en mixdranken en kan ook puur worden gedronken. Daarnaast kan deze ook worden gebruikt in de keuken om diverse gerechten extra smaak te geven.

Levertijd wordt berekend...
Kom je er niet uit?
We zijn beschikbaar op werkdagen van 08:30 tot 17:00
Neem contact met ons op
Snel naar
Details

Ron Tobacco Rum Black is een "Dark Rum". Deze rum is afkomstig uit Spanje. Door zijn korte rijptijd heeft deze rum een volle en rijke smaak gekregen. Rum wordt gemaakt over de hele wereld. Elke regio kent zijn eigen manieren van distilleren en fermenteren, waardoor er veel variatie zit in alle soorten rum. Dark rum wordt ook wel bruine rum genoemd. Deze rum soorten zijn uitermate geschikt om als basis te gebruiken in uw cocktail of mixdrankje, maar kunnen ook puur worden gedronken. Daarnaast wordt dark rum ook regelmatig gebruikt in de keuken.

Ron Tabacco Rum

Zeelieden uit de 17e eeuw kwamen als eerste op het idee om tabak in rum vaten te stoppen. Ze deden dit om het vocht van de tabak te behouden, maar ontdekten dat de overblijfselen van de rum aroma, die in de loop achterbleven door de tabak, werden geabsorbeerd. De tabakssmaak was ineens heel anders. Deze traditionele methode blijft een belangrijke rol spelen in het tabak smaakproces.

Maak ook kennis met de overige dranken van Ron Tabacco Rum

Meer informatie
Soort Dark rum
Merk Tobacco
Land Spanje
Artikelnummer 20170144
Extra info jaargang De aangegeven jaargang is onder voorbehoud (indien van toepassing). Wanneer u zeker wilt zijn van een jaargang kunt u contact opnemen met onze klantenservice.
Reviews
Kom je er niet uit?
We zijn beschikbaar op werkdagen van 08:30 tot 17:00
Neem contact met ons op