Shop nu dé lekkerste Whisky DEALS Shop nu

Ron Tobacco Rum White 1LTR

5/5.0 (2 reviews)

Ron Tobacco Rum White is een witte rum afkomstig uit Spanje en heeft een uitgesproken smaak. Deze witte rum heeft een uitstekende prijs-kwaliteitsverhouding. Deze rum doet het goed in diverse cocktails en mixdranken zoals de Cuba Libre.

UITVERKOCHT

Levertijd wordt berekend...
Kom je er niet uit?
We zijn beschikbaar op werkdagen van 08:30 tot 17:00
Neem contact met ons op
Snel naar
Details

Ron Tobacco Rum White 1LTR is een heldere, witte rum. Deze rum is afkomstig uit Spanje en heeft een alcoholpercentage van 37%. Een rum met een zeer gunstige prijs-kwaliteitsverhouding. Tobacco White heeft uitgesproken smaak en wordt aangeboden voor een scherpe prijs. Deze rum doet het goed in diverse cocktails en andere mixdranken zoals in de mix met cola. Witte rum wordt ook wel white rum of blanco rum genoemd. Vrijwel alle witte rum soorten zijn geschikt om te gebruiken in diverse cocktails en mixdranken.

Ron Tobacco Rum

Zeelieden uit de 17e eeuw kwamen als eerste op het idee om tabak in rum vaten te stoppen. Ze deden dit om het vocht van de tabak te behouden, maar ontdekten dat de overblijfselen van de rum aroma, die in de loop achterbleven door de tabak, werden geabsorbeerd. De tabakssmaak was ineens heel anders. Deze traditionele methode blijft een belangrijke rol spelen in het tabak smaakproces.

Maak ook kennis met de overige dranken van Ron Tobacco Rum

Meer informatie
Soort White rum
Merk Tobacco
Land Spanje
Artikelnummer 20170145
Extra info jaargang De aangegeven jaargang is onder voorbehoud (indien van toepassing). Wanneer u zeker wilt zijn van een jaargang kunt u contact opnemen met onze klantenservice.
Reviews
star star star star star
Lekker
Echt heel lekker! Deze is echt een aanrader voor cocktails.
star star star star star
Lekker in de cocktail
Een echte topper dit! Heel lekker voor in de cocktails.
Kom je er niet uit?
We zijn beschikbaar op werkdagen van 08:30 tot 17:00
Neem contact met ons op