Ron Zacapa Centenario 23YO

Ron Zacapa Centenario 23YO 0,70LTR

Ron Zacapa Centenario XO 0,70LTR

Ron Zacapa Centenario XO 0,70LTR

Ron Zacapa Royal Solera Gran Reserva Especial 0,70LTR

Ron Zacapa Royal Solera Gran Reserva Especial is een donkerbruine rum en is afkomstig uit Guatemala. In de smaak komen tonen van citrus en karamel naar voren. Daarnaast maken aroma's van chocolade, banaan, ananas, vanille, amandelen en gedroogd fruit deze rum tot een genot voor zowel de neus als de mond. Vervolgens volgt een lange en voortreffelijke afdronk.

Normale prijs € 249,95 Speciale prijs € 237,95
Levertijd: Zo snel mogelijk
SKU
20170133

Ron Zacapa Royal Solera Gran Reserva Especial is een heerlijke, donkerbruine rum uit Guatemala. Aroma's met tonen van chocolade, vanille, gedroogd fruit, banaan, ananas en amandelen maken deze rum een feestje voor op de neus. In de smaak zijn duidelijke tonen van citrus en hints van karamel te vinden. De afdronk is lang en voortreffelijk. Voornamelijk zoete en exotische tinten komen naar voren in de afdronk.

Ron Zacapa Rum

Zacapa rijpt op 2300 meter. Het rijpingsproces vindt langzamer plaats op grotere hoogte, daardoor krijgt de rum een intensere geur, smaak en kleur. Rums van verschillende vaten en gehaltes van rijpheid worden vermengt om Zacapa zijn onderscheidende karakter te geven. Dit noemt men het Sistema Solera. Zacapa wordt gedistilleerd uit de eerste pers van suikerriet, bekend als “virgin sugar cane honey” Het suikerriet groeit op de vruchtbare, vulkanische aarde van de Guatamalteekse kust.

Maak ook kennis met de overige dranken van Ron Zacapa Rum

Meer informatie
Categorie Dark rum
Inhoud 0,70 liter
Alcoholpercentage 40%
Merk Ron Zacapa
Land Guatemala
Schrijf je eigen review
Plaats een review over:Ron Zacapa Royal Solera Gran Reserva Especial 0,70LTR
Uw waardering