Shop nu dé lekkerste Whisky DEALS Shop nu

Ron Zacapa Royal Solera Gran Reserva Especial 0,70LTR

5/5.0 (1 reviews)

Ron Zacapa Royal Solera Gran Reserva Especial is een donkerbruine rum en is afkomstig uit Guatemala. In de smaak komen tonen van citrus en karamel naar voren. Daarnaast maken aroma's van chocolade, banaan, ananas, vanille, amandelen en gedroogd fruit deze rum tot een genot voor zowel de neus als de mond. Vervolgens volgt een lange en voortreffelijke afdronk.

Levertijd wordt berekend...
Kom je er niet uit?
We zijn beschikbaar op werkdagen van 08:30 tot 17:00
Neem contact met ons op
Snel naar
Details

Ron Zacapa Royal Solera Gran Reserva Especial is een heerlijke, donkerbruine rum uit Guatemala. Aroma's met tonen van chocolade, vanille, gedroogd fruit, banaan, ananas en amandelen maken deze rum een feestje voor op de neus. In de smaak zijn duidelijke tonen van citrus en hints van karamel te vinden. De afdronk is lang en voortreffelijk. Voornamelijk zoete en exotische tinten komen naar voren in de afdronk.

Ron Zacapa Rum

Zacapa rijpt op 2300 meter. Het rijpingsproces vindt langzamer plaats op grotere hoogte, daardoor krijgt de rum een intensere geur, smaak en kleur. Rums van verschillende vaten en gehaltes van rijpheid worden vermengt om Zacapa zijn onderscheidende karakter te geven. Dit noemt men het Sistema Solera. Zacapa wordt gedistilleerd uit de eerste pers van suikerriet, bekend als “virgin sugar cane honey” Het suikerriet groeit op de vruchtbare, vulkanische aarde van de Guatamalteekse kust.

Maak ook kennis met de overige dranken van Ron Zacapa Rum

Meer informatie
Soort Dark rum
Merk Ron Zacapa
Land Guatemala
Artikelnummer 20170133
Extra info jaargang De aangegeven jaargang is onder voorbehoud (indien van toepassing). Wanneer u zeker wilt zijn van een jaargang kunt u contact opnemen met onze klantenservice.
Reviews
Lekker
Echt een hele lekkere rum!
Kom je er niet uit?
We zijn beschikbaar op werkdagen van 08:30 tot 17:00
Neem contact met ons op