Shop nu dé lekkerste Whisky DEALS Shop nu

Royalty Red Vodka 0,70LTR

(0 reviews)
De Royalty Red vodka is een heerlijke wodka die is ingevuld met de fijne smaak van sloebessen. Het is een soepele, intense vodka met een rijk karakter. De afwerking van de vodka is prettig en fris met een fruitig noot.
minus plus
  • Koop 6 voor € 7,45
  • Koop 12 voor € 7,15
  • Koop 18 voor € 6,95
Levertijd wordt berekend...
Kom je er niet uit?
We zijn beschikbaar op werkdagen van 08:30 tot 17:00
Neem contact met ons op
Snel naar
Details

Royalty Red Vodka 0,70LTR

De Royalty Red vodka is een heerlijke Nederlandse vodka die is ingevuld met de fijne smaak van sloebessen. Het is een soepele, intense vodka met een rijk karakter. De afwerking van de vodka is prettig en fris met een fruitig noot. Proost op koninklijk genot met elke nip van Royalty Red Vodka. Ervaar de vorstelijke wereld van verfijnde vodka die de zintuigen betovert en de normen voor premium spirits verhoogt.

Royalty Red Vodka in de mix

Hoewel deze vodka uitnodigt om puur gedronken te worden, leent het zich ook uitstekend voor het creëren van hoogwaardige cocktails. Voeg een vleugje koninklijke verfijning toe aan je favoriete mixdrankjes. De fles van Royalty Red Vodka is ontworpen met stijl en elegantie in gedachten. Het koninklijke rood op het etiket weerspiegelt de prachtige inhoud en maakt het tot een visueel aantrekkelijk geheel.

Kenmerken flavoured vodka

Flavored vodka, ook wel bekend als gearomatiseerde vodka, is een categorie gedistilleerde drank die zich onderscheidt door zijn opvallende kenmerken. Het meest opvallende aspect van flavored vodka is natuurlijk de toegevoegde smaak, die kan variëren van fruitige aroma's zoals bessen, citrus en perzik tot complexere en exotische tonen zoals vanille, karamel, koffie, kruiden en zelfs chocolade. Naast de smaak bieden flavored vodka's een aangename geur die vaak de toegevoegde smaakstoffen weerspiegelt. Het aroma kan verleidelijk en uitnodigend zijn, wat de drankervaring verrijkt.

Royalty 

Royalty werd in 1993 opgericht om de consument een koninklijke ervaring van premium kwaliteit vodka en gearomatiseerde drankjes te geven. Door de jaren lange ervaring en vakmanschap kan Royalty de unieke smaken garanderen. De vodka’s zijn puur, glad en vol van smaak. Het is een toegankelijke vodka. Royalty Vodka valt onder Hooghoudt Distillers. Bij Hooghoudt geloven ze in de toekomst van jenever, want de mogelijkheden zijn eindeloos. Maar jenever maak je niet zomaar. Het is een gelaagd product en kent een complex, bijzonder en verfijnd proces. En juist dat maakt het zo interessant. Ze variëren met gelagerde moutwijnen, graanalcohol en componeren met kruiden, vruchten en specerijen. Met dank aan pioniers Hero Jan en Grietje Hooghoudt en alle verkregen kennis over het mooie en complexe distilleerproces, werkt inmiddels de vierde generatie Hooghoudt.

Maak ook kennis met de overige dranken van Royalty Vodka. 

Meer informatie
Soort Flavoured Vodka
Merk Royality
Land Nederland
Artikelnummer 20170353F
Extra info jaargang De aangegeven jaargang is onder voorbehoud (indien van toepassing). Wanneer u zeker wilt zijn van een jaargang kunt u contact opnemen met onze klantenservice.
Reviews
Kom je er niet uit?
We zijn beschikbaar op werkdagen van 08:30 tot 17:00
Neem contact met ons op