Angostura Rum

ANGOSTURA
Tonen als Foto-tabel Lijst

3 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren
Tonen als Foto-tabel Lijst

3 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Angostura Rum kent zijn oorsprong uit Trinidad en Tobago. Angostura dankt zijn naam aan de stad waar het door Dr. Siegert in 1824 werd opgericht. Dit familiebedrijf verhuisde in 1875 vanuit Angostura naar Trinidad waar het bedrijf hedendaags nog steeds is gevestigd. De visie van dit prachtige bedrijf is groeien met verbetering van het milieu en de mensen van Trinidad en Tobago. De belangrijkste kernwaarden zijn integriteit, saamhorigheid, vasthoudendheid en passie voor het vak. De missie van Angostura Rum luidt als volgt: ‘Wees een wereldberoemde producent van rum met als kernwoorden authenticiteit en vakmanschap, waarin vindingrijkheid en de mystiek uitzonderlijke aromatische en gedistilleerde dranken en andere dranken levert.

Angostura Rum 1919

Angostura Rum 1919 is na een brand in het jaar 1932 ontdekt. Honderden vaten rum zijn gevonden die gevuld waren met rum die aan het rijpen was. Ze zijn er uiteindelijk achter gekomen dat deze rum al sinds 1919 in de vaten lag te rijpen. Hierdoor heeft het de naam ‘1919 Aged Rum’ gekregen. Deze complexe rum heeft de geur van vanille, kokos en cacao. Daarnaast verwijst de smaak tevens naar vanille, bruine specerijen en geroosterde noten.

Angostura rum online bestellen bij Budgetdranken.nl

Budgetdranken.nl heeft een bijzonder assortiment met diverse soorten rum waaronder de Angostura Rum 7 YO Dark, de Angostura Rum 5 YO Gold en de Angostura Rum 1919.

Heeft u nog vragen of zijn er onduidelijkheden? Onze medewerkers zijn telefonisch en per mail bereikbaar.

U heeft 1 product in de vergelijking Alles wissen Vergelijken