CAPTAIN MORGAN RUM

Bekijk onze uitgebreide collectie Captain Morgan rum tegen een scherpe prijs!

Tonen als Foto-tabel Lijst

8 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren
Tonen als Foto-tabel Lijst

8 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Captain Morgan is een rum die in zeer korte tijd immens populair is geworden bij onder andere jongeren. Dit merk wordt dan ook aangeboden voor een scherpte prijs kwaliteitsverhouding. Captain Morgan smaakt uniek en heeft een complexe diepe zoete smaak die doet denken aan een avontuur. Deze rum is verkrijgbaar in verschillende smaken, voor ieder wat wils! De volle smaakbeleving vind je terug in de diepe donkere, of helder witte kleur. Een rijke zachte smaak die onmiskenbaar is!

Deze rum komt uit Jamaica waar een lange geschiedenis aan vooraf ging. Hier kunt u gerust u tegen zeggen. Nergens in de wereld is er zoveel ervaring op het gebied van rum dan in Jamaica. Captain Morgan wordt geproduceerd door de welbekende Diageo, vernoemend naar de piraat Henry Morgen uit de zeventiende eeuw.

In 1654 verliet de toen nog jonge Henry Morgan zijn geboorteland Wales om naar West-Indië te trekken. Henry Morgan was een geboren leider en was al snel een beroemde kapitein en wettelijke piraat. Hij was strijdvaardig voor de gewone bevolking wat hem in 1680 een "ridder orde" opleverde. Hij was tevens eigenaar van een plantage en gouverneur van Jamaica tot aan zijn dood in 1688. Tegenwoordig is hij het boegbeeld voor het bedrijf dat net zo beroemd werd als Henry Morgan zelf.

U heeft 1 product in de vergelijking Alles wissen Vergelijken