Reisetbauer Blue Gin 0,70LTR

Reisetbauer Blue Gin 0,70LTR

Schermer Dry Gin 0,70LTR

Schermer Dry Gin 0,70LTR

Sacred Coriander Gin 0,70LTR

Sacred Coriander Gin is een droge, pittige gin met dominante noten van indiaans korianderzaad. Schud deze gin met ijs en een heerlijke tonic naar uw keuze. Garneer met een stuk citroen en een takje Tijm voor een heerlijke gin en Tonic.
Normale prijs € 39,95 Speciale prijs € 36,95
Levertijd: Zo snel mogelijk
SKU
20170203

Sacred Coriander Gin is een droge, pittige gin met dominante noten van indiaans korianderzaad. Schud deze gin met ijs en een heerlijke tonic naar uw keuze. Garneer met een stuk citroen en een takje Tijm voor een heerlijke gin en Tonic. Naar schatting waren er rond de 18e eeuw 1500 distilleerderijen in de hoofdstad London, vandaag de dag zijn er nog een handvol over. Ook de Sacred Micordistillery is nog altijd in gebruik en hier worden heerlijke gins geproduceerd waaronder de Sacred Cardamom. De distilleerderij is gelegen in het noorden van London.

Sacred Coriander Gin

Sacred gin is het geestenkindje van Ian Hart. Nadat Ian de financiële wereld vaarwel had gezegd heeft hij zijn energie in het produceren van drank gestoken. De focus lag in eerste instantie op vintage wijnen, totdat hij per toeval een neutrale drank met twaalf botanicals mixte. Dit bleek de perfecte formule voor gin.

Maak ook kennis met de overige dranken van Sacred Coriander Gin

Meer informatie
Categorie Specerijen & Krachtig
Inhoud 0,70 liter
Alcoholpercentage 40%
Merk Sacred
Land Verenigd Koninkrijk
Schrijf je eigen review
Plaats een review over:Sacred Coriander Gin 0,70LTR
Uw waardering