Shop nu dé lekkerste Whisky DEALS Shop nu

Safari Likeur 0,70LTR

5/5.0 (1 reviews)
Safari Likeur heeft als basis een combinatie van tropische vruchten. In de drank zijn mango, papaja en maracuja te proeven. Erg lekker met wat ijs, te mixen met vruchtensappen of met frisdranken.
minus plus
  • Koop 6 voor € 12,20
  • Koop 12 voor € 11,90
  • Koop 18 voor € 11,75
Levertijd wordt berekend...
Kom je er niet uit?
We zijn beschikbaar op werkdagen van 08:30 tot 17:00
Neem contact met ons op
Snel naar
Details

Safari Likeur

Safari Likeur heeft als basis een combinatie van tropische vruchten. In de drank zijn mango, papaja en maracuja te proeven. Safari Likeur biedt een opwindende en smaakvolle ervaring voor diegenen die op zoek zijn naar avontuur in hun drankje. Of je nu de voorkeur geeft aan het puur drinken of wilt experimenteren met creatieve cocktails, deze likeur voegt een vleugje exotisme toe aan elke sip. Ontdek de wilde smaken van Safari Likeur en laat je meenemen op een tropisch avontuur.

Exotische Fruitcombinaties

Safari Likeur staat bekend om zijn complexe en veelzijdige smaakprofiel. Het bevat een mix van exotische vruchten en kruiden, waardoor het een unieke en onderscheidende smaak krijgt. De naam "Safari" weerspiegelt de wilde en avontuurlijke sfeer van deze likeur. Het doet denken aan de kleurrijke en gevarieerde flora en fauna van een exotische safari.

Safari Likeur puur of in de mix

Safari Likeur kan zowel puur als in cocktails worden genoten. Puur biedt het een rijke en intense smaakervaring, terwijl het in cocktails kan zorgen voor een exotische twist. De likeur is populair in tropische mixdrankjes en cocktails. Het kan worden gecombineerd met vruchtensappen, frisdranken en andere likeuren om verfrissende en smaakvolle drankjes te creëren.

Groot Formaat, Grote Vreugde

Een feestje? Met een inhoud van 1 liter biedt Safari Likeur je meer dan genoeg om van te genieten tijdens feesten en speciale gelegenheden. Dit royale formaat zorgt ervoor dat je nooit zonder deze heerlijke drank komt te zitten.

Safari

De avontuurlijke sfeer van het Afrikaanse wild stond voor de naam Safari. In 1984 werd de exotische fruitlikeur voor het eerst naar Nederland geïntroduceerd en het was meteen een doorslaggevend succes! De likeur is ontworpen om de wilde sfeer van een safari te vangen, wat wordt weerspiegeld in de naam en het kleurrijke karakter van het drankje. Safari Likeur heeft zich verspreid over de wereld en is het populair geworden in verschillende landen als een drankje dat exotische en avontuurlijke smaken combineert. Het wordt vaak gewaardeerd door liefhebbers van tropische en fruitige likeuren. Ontdek ook de overige dranken van Safari.

Meer informatie
Soort Mix
Merk Safari
Land Nederland
Artikelnummer 20171049G
Extra info jaargang De aangegeven jaargang is onder voorbehoud (indien van toepassing). Wanneer u zeker wilt zijn van een jaargang kunt u contact opnemen met onze klantenservice.
Reviews
star star star star star
Lekker likeurtje
Deze drink is altijd samen met mijn vriendinnen, echt heel lekker en gezellig :)
Kom je er niet uit?
We zijn beschikbaar op werkdagen van 08:30 tot 17:00
Neem contact met ons op