Sailor Jerry Spiced Rum 0,70LTR

Sailor Jerry Spiced Rum is een flavoured rum. Deze rum is een blend van speciaal geselecteerde Caribische rum. Deze rum wordt geïnfuseerd met een speciale mix van geheime kruiden, kaneel en vanille. De kaneel en vanille proef je duidelijk terug in deze rum. De rum eindigt met een lange droge afdronk, waarin hints van gebrande koffie zijn waar te nemen.

Normale prijs € 19,95 Speciale prijs € 17,95
Levertijd: Zo snel mogelijk
SKU
20170135

Sailor Jerry Spiced Rum is een flavoured rum. Deze rum is gemaakt van diverse, speciaal geselecteerde, Caribische rum. Daarnaast wordt de rum geïnfuseerd met een unieke mix van vanille, kaneel en een aantal geheime kruiden. Aroma's van vanille, droge boter, toffee en kaneel zijn duidelijk terug te vinden in deze heerlijke rum. Deze aroma's worden aangevuld met een heerlijke smaak. Tonen van kaneel, nootmuskaat en vanille zijn waar te nemen. De afdronk is lang en droog met een lichte zoetigheid en hints van gebrande koffie.

Sailor Jerry Rum

Sailor Jerry is de bijnaam van Norman Keith Collins, een vermaarde Amerikaanse tattoo artiest die vooral naam maakte onder zeelieden. Na een rondreizend bestaan in Amerika diende hij de Marine en kwam in 1930 in Hawaii terecht, waar hij zijn tattoo kunsten verder ontwikkelde. In 1999 besloten Hardy en Malone een merk te bouwen van Sailor Jerry. Allerhande producten waarop de kunstvormen van Sailor Jerry prijken werden ontwikkeld. Het uitbrengen van een eigen rum hoorde daar ook bij.

Maak ook kennis met de overige dranken van Sailor Jerry Rum

Meer informatie
Categorie Flavoured Rum
Inhoud 0,70 liter
Alcoholpercentage 40%
Merk Sailor Jerry
Land Caraïben
Schrijf je eigen review
Plaats een review over:Sailor Jerry Spiced Rum 0,70LTR
Uw waardering