Saint James Heritage

Saint James Premium Caribbean Rum Heritage 0,70LTR

Saint James Imperial Blanc Rum 0,70LTR

Saint James Imperial Blanc Rum is een Martinikaanse, witte rum. Deze rum wordt gemaakt van de beste producten die het land te bieden heeft. De smaak bevat tonen van ananas, passievrucht, pioenen en rozen. Deze tonen worden aangevuld met de smaak van vers geoogst suikerriet en licht kruidige hints. Bij het openen van de fles komen heerlijke aroma's van licht gekruide peper en vers gesneden suikerriet uw neus binnen. Een prachtige rum.

Normale prijs € 19,95 Speciale prijs € 17,95
Levertijd: Zo snel mogelijk
SKU
20170138

Saint James Imperial Blanc Rum is een lekkere, witte rum en is afkomstig uit Martinique. Deze rum wordt gemaakt van diverse producten uit dit gebied. Vervolgens wordt de rum gebotteld met een alcoholpercentage van 40%. In de smaak proef je het vers geoogste suikerriet, aangevuld met licht kruidige hints en tonen van ananas, passievrucht, rozen en pioenen. Aroma's van licht gekruide peper en vers gesneden suikerriet maken de rum compleet. Deze kristalheldere, witte rum doet het goed in verschillende cocktails en mixdranken.

Saint James Rum

De distilleerderij Saint James is een distilleerderij die, zoals de typische uitdrukking uit Martinique het zegt, “rookt” of die, met andere woorden nog steeds actief is. De rum van Saint James wordt verkregen door de gisting en distillatie van zuiver suikerriet sap en daarmee voldoet deze rum geheel aan de strikte normen van de herkomstbenaming "Rhum Agricole Martinique". Met zijn 300 ha. geheel rondom de distilleerderij wordt ieder jaar meer dan 3 miljoen liter rum geproduceerd. Het suikerriet wordt gepland aan de oostelijke kant van de berg Montagne Pelée. Het is van exceptionele kwaliteit door de ideale geografische en geologische ligging.

Maak ook kennis met de overige dranken van Saint James Rum

Meer informatie
Categorie White rum
Inhoud 0,70 liter
Alcoholpercentage 40%
Merk Saint James
Land Martinique
Schrijf je eigen review
Plaats een review over:Saint James Imperial Blanc Rum 0,70LTR
Uw waardering