Shop nu dé lekkerste Whisky DEALS Shop nu

Santocci Limoncello 0,70LTR

(0 reviews)

De Santoci Limoncello is een heerlijke likeur die gemaakt is volgens ene oud familierecept. Aan de likeur worden geen kunstmatige geur en kleurstoffen toegevoegd. De juiste balans wordt gevonden door de combinatie van citroenschil en natuurlijke suikers. Hierdoor heeft deze likeur een authentieke smaak. De likeur is het lekkerst ijskoud te drinken.

minus plus
  • Koop 6 voor € 20,35
  • Koop 12 voor € 19,70
  • Koop 18 voor € 19,40
Levertijd wordt berekend...
Kom je er niet uit?
We zijn beschikbaar op werkdagen van 08:30 tot 17:00
Neem contact met ons op
Snel naar
Details

Santoci Limoncello 0,70LTR

De Santoci Limoncello is een heerlijke likeur die gemaakt is volgens ene oud familierecept. Aan de likeur worden geen kunstmatige geur en kleurstoffen toegevoegd. De juiste balans wordt gevonden door de combinatie van citroenschil en natuurlijke suikers. Hierdoor heeft deze likeur een authentieke smaak. De likeur is het lekkerst ijskoud te drinken. Maar kan ook gebruikt worden door een cocktail. De likeur heeft een alcoholpercentage van 28%. 

Citrusfrisheid

Santocci Limoncello staat bekend om zijn intense en verfrissende citrussmaak. De Italiaanse likeur wordt gemaakt van citroenschillen, wat resulteert in een levendige en aromatische drank. Naast het puur drinken, kan Santocci Limoncello ook worden gebruikt als ingrediënt in verschillende mixdrankjes en cocktails. Het voegt een citrusachtige zoetheid toe aan creatieve drankjes.

Limoncello; Italiaanse oorsprong

Limoncello vindt zijn oorsprong aan de prachtige Amalfikust en het eiland Capri in Zuid-Italië. De likeur wordt traditioneel gemaakt met citroenen die groeien in deze regio. Het zachte klimaat en de vruchtbare grond dragen bij aan de unieke smaak van Limoncello. De basis van Limoncello bestaat uit citroenschillen die worden geweekt in pure alcohol om de citroensmaak te extraheren. Dit mengsel wordt vervolgens gezoet met suikersiroop om de zoetheid van de likeur te bereiken. Water wordt toegevoegd om de alcoholgehalte te verlagen.

Santocci

Santocci is al generaties oud. Het originele recept van Santocci is in stand gehouden. De onweerstaanbare smaken en de traditionele wijze van produceren is ook bewaard gebleven. Santocci wil deze bijzondere kwaliteit graag delen met liefhebbers van een prachtige likeur.

Meer informatie
Soort Mix
Merk Santocci
Land Italië
Artikelnummer 20170601G
Extra info jaargang De aangegeven jaargang is onder voorbehoud (indien van toepassing). Wanneer u zeker wilt zijn van een jaargang kunt u contact opnemen met onze klantenservice.
Reviews
Kom je er niet uit?
We zijn beschikbaar op werkdagen van 08:30 tot 17:00
Neem contact met ons op