Shop nu dé lekkerste Whisky DEALS Shop nu

Schneider Weisse Aventinus 0,75LTR

5/5.0 (1 reviews)
Schneider Weisse Aventinus heeft een bruine kleur met daarop een créme schuimkraag die door de jaren heen wat kracht heeft afgenomen. De zachte volle zoetheid van krenten en chocolade strelen je tong. Daarnaast zijn er tonen van honingdrop en kastanje te herkennen.
Levertijd wordt berekend...
Kom je er niet uit?
We zijn beschikbaar op werkdagen van 08:30 tot 17:00
Neem contact met ons op
Snel naar
Details

Schneider Weisse Aventinus 0,70LTR

Schneider Weisse Aventinus heeft een bruine kleur met daarop een créme schuimkraag die door de jaren heen wat kracht heeft afgenomen. De zachte volle zoetheid van krenten en chocolade strelen je tong. Daarnaast zijn er tonen van honingdrop en kastanje te herkennen.

De Schneider brouwerij 

De Schneider brouwerij is gespecialiseerd in tarwebieren en wordt terecht beschouwd als een klassieker. Regelmatig worden de bieren van Schneider bekroond op internationale wedstrijden. Een unieke verscheidenheid aan tarwebieren worden gebrouwen in de oudste tarwebierbrouwerij van Beieren, strikt volgens de Reinheitsgebot. 

Meer informatie
Soort Witbier
Merk Schnieider
Land Duitsland
Artikelnummer 20170888
Extra info jaargang De aangegeven jaargang is onder voorbehoud (indien van toepassing). Wanneer u zeker wilt zijn van een jaargang kunt u contact opnemen met onze klantenservice.
Reviews
star star star star star
Lekker Biertje
Heel lekker Biertje en leuk! Top om samen te drinken met de kameraden.
Kom je er niet uit?
We zijn beschikbaar op werkdagen van 08:30 tot 17:00
Neem contact met ons op