Larios Dry Gin 0,70LTR

Larios Dry Gin 0,70LTR

Sloane's Dry Gin Original 0,70LTR

Sloane's Dry Gin Original 0,70LTR

Sipsmith London Dry Gin 0,70LTR

Sipsmith London Dry Gin is een klassieke, traditionele London Dry gin. De gin is vet, complex en aromatisch. De gin is glad genoeg voor een Martini, de gin is rijk en evenwichtig en perfect voor en G & T.
Normale prijs € 29,95 Speciale prijs € 28,45
Levertijd: Zo snel mogelijk
SKU
20170206

Sipsmith London Dry Gin is een klassieke, traditionele London Dry gin. De gin is vet, complex en aromatisch. De gin is glad genoeg voor een Martini, de gin is rijk en evenwichtig en perfect voor en G & T. 

Sipsmith Gin

In 2009 werd Sipsmith gelanceerd door Sam Galsworthy en Fairfax Hall. Het paar groeide op als vrienden in Cornwall en beide werkten uiteindelijk in de drankenindustrie in Amerika. Het duo werkte samen met Jared Brown (die sterke dranken ontwikkelde in Zweden, Noorwegen, Vietnam en de VS) om hun passie voor handgemaakte sterke dranken na te streven. Het resultaat was een gin vol van smaak en gegrondvest op authenticiteit, die nu op een schijnbaar onstopbare, snelle opkomst staat. Toen ze begonnen, werd Sipsmith de eerste op koper gebaseerde distilleerderij die in meer dan 180 jaar in Londen startte.

Maak ook kennis met de overige dranken van Sipsmith Gin

Meer informatie
Categorie Fris & Citrus
Inhoud 0,70 liter
Alcoholpercentage 41%
Merk Sipsmith
Land Verenigd Koninkrijk
Schrijf je eigen review
Plaats een review over:Sipsmith London Dry Gin 0,70LTR
Uw waardering