Shop nu dé lekkerste Whisky DEALS Shop nu

Sloane's Dry Gin Original 0,70LTR

(0 reviews)

Sloane's Dry Gin Original heeft verse citrusvruchten zoals zoete sinaasappelen en citroenen uit Spanje. Daarnaast heeft de gin individuele gedistilleerde kruiden: jeneverbes en iriswortel uit Italië, koriander uit Marokko, engelwortel, kardemompeulen en zoethout uit India, vanillebonen uit Madagaskar.

Levertijd wordt berekend...
Kom je er niet uit?
We zijn beschikbaar op werkdagen van 08:30 tot 17:00
Neem contact met ons op
Snel naar
Details

Sloane's Dry Gin Original wordt met de hand gemaakt, in kleine series. Dit destillatieproces vindt plaats in Nederland bij de destilleerderij van Sloane’s. Hierbij wordt gebruik gemaakt van citrusvruchten en individueel gedestilleerde kruiden. Sloane's Dry Gin Original heeft verse citrusvruchten zoals zoete sinaasappelen en citroenen uit Spanje. Daarnaast heeft de gin individuele gedistilleerde kruiden: jeneverbes en iriswortel uit Italië, koriander uit Marokko, engelwortel, kardemompeulen en zoethout uit India, vanillebonen uit Madagaskar.

Sloane's Gin

In zijn zoektocht naar de perfecte combinatie van plantenextracten om jenever te maken, werd de meesterdestillateur en blender van Sloane’s gegrepen door de omvang en de volledigheid van de botanische privé-collectie van Sir Hans Sloane (1660-1753). Deze collectie vergaarde Sloane tijdens zijn leven; het vormde de basis van de collecties van het British Museum en het Natural History Museum. In de beginperiode van de Engelse gin is de botanische collectie van Sir Hans Sloane ongetwijfeld van grote invloed en betekenis geweest. Het introduceerde in het Engeland van de 18e eeuw exotische, botanische ingrediënten als jeneverbessen, zoethout, vanillestokjes, korianderzaden, iriswortel, kardemomzaden, engelwortel en verse citroenen en verse sinaasappels die de basis hebben gelegd voor het aromatiseren van gins.

Maak ook kennis met de overige dranken van Sloane's Gin

Meer informatie
Soort Fris & Citrus
Merk Sloane's
Land Verenigd Koninkrijk
Artikelnummer 20170208F
Extra info jaargang De aangegeven jaargang is onder voorbehoud (indien van toepassing). Wanneer u zeker wilt zijn van een jaargang kunt u contact opnemen met onze klantenservice.
Reviews
Kom je er niet uit?
We zijn beschikbaar op werkdagen van 08:30 tot 17:00
Neem contact met ons op