Shop nu dé lekkerste Whisky DEALS Shop nu

Smirnoff Red Vodka 0,70LTR

5/5.0 (1 reviews)
De Smirnoff Red Vodka is drie keer gedistilleerd om een zo puur mogelijke vodka te creëren die van hoge kwaliteit is. In de geschiedenis van Smirnoff zie je terug dat de vodka op veel verschillende manieren kan worden gedronken, zo is de vodka goed puur te drinken maar past deze ook goed in de mix als in cocktails.
minus plus
  • Koop 6 voor € 13,05
  • Koop 12 voor € 12,75
  • Koop 18 voor € 12,60
Levertijd wordt berekend...
Kom je er niet uit?
We zijn beschikbaar op werkdagen van 08:30 tot 17:00
Neem contact met ons op
Snel naar
Details

Smirnoff Red Vodka 0,70LTR

De Smirnoff Red Vodka is drie keer gedistilleerd om een zo puur mogelijke Amerikaanse vodka te creëren die van hoge kwaliteit is. In de geschiedenis van Smirnoff zie je terug dat de vodka op veel verschillende manieren kan worden gedronken, zo is de vodka goed puur te drinken maar past deze ook goed in de mix of in cocktails.

De klassieke Vodka die altijd imponeert

Smirnoff Red Vodka geniet wereldwijd een ongekende populariteit, en dat is geen toeval. Met zijn onderscheidende zuiverheid en uitgebalanceerde smaakprofiel heeft het de harten van kenners en liefhebbers veroverd, waardoor het een onbetwiste keuze is voor elke gelegenheid. Het geheim achter de tijdloze smaak van Smirnoff Red ligt in zijn meesterlijke distillatieproces. Met gebruik van hoogwaardige ingrediënten wordt elke batch zorgvuldig vervaardigd, resulterend in een vodka die niet alleen soepel is maar ook een zuivere expressie van vakmanschap biedt. Deze vodka nodigt uit tot zuiver genot. Of je nu kiest voor een verfrissende cocktail of een eenvoudige mix met je favoriete frisdrank, Smirnoff Red Vodka biedt een ongeëvenaarde basis voor elke drankervaring.

Groot Formaat, Grote Vreugde

Een feestje? Met een inhoud van 1 liter, 1,5 liter of 3 liter biedt Smirnoff je meer dan genoeg om van te genieten tijdens feesten en speciale gelegenheden. Dit royale formaat zorgt ervoor dat je nooit zonder deze heerlijke drank komt te zitten.

Amerikaanse trots in elke druppel

Ontdek de ware essentie van Amerikaanse trots in elke slok van Amerikaanse Vodka. Gemaakt met ongeëvenaard vakmanschap en doordrenkt met de innovatieve geest van het land, vertegenwoordigt deze vodka de perfecte combinatie van zuiverheid en gedurfde smaak. Amerikaanse Vodka staat garant voor kwaliteit, met gebruik van de fijnste ingrediënten en een zorgvuldig destillatieproces. Elke fles belichaamt het streven naar perfectie en de Amerikaanse toewijding aan excellentie. De bron van Amerikaanse Vodka's zuiverheid ligt in de kwaliteit van het water dat wordt gebruikt in het productieproces. Afkomstig uit Amerikaanse bronnen, draagt dit water bij aan de verfrissende en zuivere smaak van de vodka.

Smirnoff

De legende van Smirnoff is begonnen in het grote Rusland. Het bijzondere recept is ontsnapt aan de Russische revolutie. De erfgenaam slaagde erin om de Vodka een nieuw leven in te blazen. Smirnoff is uitgegroeid tot een van de meest geliefde vodka-merken wereldwijd, verkocht in meer dan 130 landen. Het merk staat bekend om zijn compromisloze toewijding aan kwaliteit, resulterend in vodka's die puur en smaakloos zijn, waardoor ze perfect zijn als basis voor cocktails en mixdrankjes.

Ontdek ook de overige dranken van Smirnoff.

Meer informatie
Soort Vodka
Merk Smirnoff
Land Verenigde Staten
Artikelnummer 20170367G
Extra info jaargang De aangegeven jaargang is onder voorbehoud (indien van toepassing). Wanneer u zeker wilt zijn van een jaargang kunt u contact opnemen met onze klantenservice.
Reviews
star star star star star
Lekkere vodka om te mixen met jus of redbull
Mix deze vodka met Red bull of jus d'orange.
Kom je er niet uit?
We zijn beschikbaar op werkdagen van 08:30 tot 17:00
Neem contact met ons op