Shop nu dé lekkerste Whisky DEALS Shop nu

Smirnoff Red Vodka 1,5LTR

5/5.0 (2 reviews)
De Smirnoff Vodka is gemaakt volgens een authentiek recept door Pjotr Arsenjevitsj Smirnov. De wodka is een pure combinatie van gedemineraliseerd water, de wodka heeft een hoog alcoholpercentage. Dit komt door de toevoeging van graan en andere ingrediënten.
minus plus
  • Koop 6 voor € 25,65
  • Koop 12 voor € 25,05
  • Koop 18 voor € 24,75
Levertijd wordt berekend...
Kom je er niet uit?
We zijn beschikbaar op werkdagen van 08:30 tot 17:00
Neem contact met ons op
Snel naar
Details

Smirnoff Red vodka 1,5LTR

De Smirnoff Red Vodka is gemaakt volgens een authentiek recept door Pjotr Arsenjevitsj Smirnov. De Amerikaanse vodka is een pure combinatie van gedemineraliseerd water, de vodka heeft een hoog alcoholpercentage. Dit komt door de toevoeging van graan en andere ingrediënten. De vodka wordt driemaal gedestilleerd en gefilterd in houtskool. De vodka wordt geproduceerd volgens het oude recept van Pjotr. De vodka heeft een expliciete smaak. Het is een heldere vodka.

Overvloedige voorraad Vodka

Met 1,5 liter Smirnoff Red Vodka in handen heb je een overvloedige voorraad van deze befaamde drank. Het is de belofte van genoeglijke momenten en gedeelde vreugde, waardoor het ideaal is voor feesten, vieringen en samenzijn met dierbaren. Deze royale fles belichaamt het vakmanschap van Smirnoff's meesterlijke distillatieproces. Elke druppel getuigt van zorgvuldige selectie en precisie, waardoor de vodka zijn reputatie als wereldleider op het gebied van gedistilleerde dranken waarmaakt.

Smirnoff Red vodka puur of in de mix

Ontdek de kunst van verrijking met mixdranken dankzij deze royale fles. Smirnoff Red Vodka 1,5LTR opent de deur naar creativiteit, waarbij je de vrijheid hebt om je favoriete cocktails te perfectioneren en nieuwe smaakcombinaties te verkennen. Of je nu een grootschalig feest organiseert of gewoon wilt genieten van de luxe van een ruime voorraad, Smirnoff Red Vodka 1,5LTR staat garant voor een proost op overvloed. 

Groot Formaat, Grote Vreugde

Een feestje? Met een inhoud van 3 liter biedt Smirnoff je meer dan genoeg om van te genieten tijdens feesten en speciale gelegenheden. Dit royale formaat zorgt ervoor dat je nooit zonder deze heerlijke drank komt te zitten. Overweeg deze fles als het ultieme geschenk voor vodka-liefhebbers. Het is niet alleen een cadeau van indrukwekkende omvang, maar ook een uiting van waardering voor fijne smaak en stijl.

Amerikaanse trots in elke druppel

Ontdek de ware essentie van Amerikaanse trots in elke slok van Amerikaanse Vodka. Gemaakt met ongeëvenaard vakmanschap en doordrenkt met de innovatieve geest van het land, vertegenwoordigt deze vodka de perfecte combinatie van zuiverheid en gedurfde smaak. Amerikaanse Vodka staat garant voor kwaliteit, met gebruik van de fijnste ingrediënten en een zorgvuldig destillatieproces. Elke fles belichaamt het streven naar perfectie en de Amerikaanse toewijding aan excellentie. De bron van Amerikaanse Vodka's zuiverheid ligt in de kwaliteit van het water dat wordt gebruikt in het productieproces. Afkomstig uit Amerikaanse bronnen, draagt dit water bij aan de verfrissende en zuivere smaak van de vodka.

Smirnoff

De legende van Smirnoff is begonnen in het grote Rusland. Het bijzondere recept is ontsnapt aan de Russische revolutie. De erfgenaam slaagde erin om de Vodka een nieuw leven in te blazen. Smirnoff is uitgegroeid tot een van de meest geliefde vodka-merken wereldwijd, verkocht in meer dan 130 landen. Het merk staat bekend om zijn compromisloze toewijding aan kwaliteit, resulterend in vodka's die puur en smaakloos zijn, waardoor ze perfect zijn als basis voor cocktails en mixdrankjes.

Ontdek ook de overige dranken van Smirnoff.

Meer informatie
Soort Vodka
Merk Smirnoff
Land Verenigde Staten
Artikelnummer 20170368G
Extra info jaargang De aangegeven jaargang is onder voorbehoud (indien van toepassing). Wanneer u zeker wilt zijn van een jaargang kunt u contact opnemen met onze klantenservice.
Reviews
star star star star star
Lekker
Zo veel vodka voor die prijs. Dit word een leuk weekend!
star star star star star
Lekkere vodka in grote XL fles
Dit is echt een aanrader.
Kom je er niet uit?
We zijn beschikbaar op werkdagen van 08:30 tot 17:00
Neem contact met ons op