Smirnoff Red Vodka 1LTR

Smirnoff Red Vodka 1LTR

Smirnoff Red Vodka 0,70LTR

Smirnoff Red Vodka 0,70LTR

Smirnoff Red Vodka 3LTR

De Smirnoff Vodka is gemaakt volgens een authentiek recept door Pjotr Arsenjevitsj Smirnov. De wodka is een pure combinatie van gedemineraliseerd water, de wodka heeft een hoog alcoholpercentage. Dit komt door de toevoeging van graan en andere ingrediënten. De wodka wordt driemaal gedestilleerd en gefilterd in houtskool. De wodka wordt geproduceerd volgens het oude recept van Pjotr. De wodka heeft een expliciete smaak. Het is een heldere wodka.

€ 44,95
Levertijd: Zo snel mogelijk
SKU
20170366

De Smirnoff Red Vodka is gemaakt volgens een authentiek recept door Pjotr Arsenjevitsj Smirnov. De wodka is een pure combinatie van gedemineraliseerd water, de wodka heeft een hoog alcoholpercentage. Dit komt door de toevoeging van graan en andere ingrediënten. De wodka wordt driemaal gedestilleerd en gefilterd in houtskool. De wodka wordt geproduceerd volgens het oude recept van Pjotr. De wodka heeft een expliciete smaak. Het is een heldere wodka.

Smirnoff

Smirnoff Vodka smaakt anders dan alle andere dranken. Dit wordt veroorzaakt doordat het werd gefilterd met houtskool afkomstige van de schors van berk. Het wordt zelfs zo goed gefilterd dat Smirnoff één van de beste Vodka's is op dit moment. De tsaren en militairen van destijds dronken graag Smirnoff, de verkoop steeg. Vladimir Smirnov werd in 1875 geboren en zette het levenswerk van zijn vader voort. In 1917 werd de productie echter stil gelegd. Tijdens de Oktoberrevolutie kwamen bolsjewieken aan de macht en moesten private bedrijven sluiten. In 1919 kwam de productie geheel stil te liggen. De productie begon in 1925 opnieuw om de familienaam eer aan te doen.

Maak ook kennis met de overige dranken van Smirnoff

Meer informatie
Categorie Vodka
Inhoud 3 liter
Alcoholpercentage 37%
Merk Smirnoff
Land Verenigde Staten
Schrijf je eigen review
Plaats een review over:Smirnoff Red Vodka 3LTR
Uw waardering