Shop nu dé lekkerste Whisky DEALS Shop nu

Smirnoff White Vodka 1LTR

5/5.0 (1 reviews)

De Smirnoff White wodka is een pure premium wodka, dat gefilterd wordt tot -6 graden volgens de nieuwste meest innovatieve technieken. Smirnoff White is één van de meest zuiverste en duidelijkste wodka’s die momenteel beschikbaar zijn. De wodka heeft een alcoholpercentage van 41,3%. De wodka is prima te mixen met uw favoriete cocktail en longdrinks. Smirnoff is één van de best verkocht wodka’s wereldwijd. De Smirnoff wodka voldoet aan de smaak van deze tijd! Overtuig u zelf!

Levertijd wordt berekend...
Kom je er niet uit?
We zijn beschikbaar op werkdagen van 08:30 tot 17:00
Neem contact met ons op
Snel naar
Details

De Smirnoff White wodka is een pure premium wodka, dat gefilterd wordt tot -6 graden volgens de nieuwste meest innovatieve technieken. Smirnoff White is één van de meest zuiverste en duidelijkste wodka’s die momenteel beschikbaar zijn. De wodka heeft een alcoholpercentage van 41,3%. De wodka is prima te mixen met uw favoriete cocktail en longdrinks. Smirnoff is één van de best verkocht wodka’s wereldwijd. De Smirnoff wodka voldoet aan de smaak van deze tijd.

Smirnoff

Smirnoff Vodka smaakt anders dan alle andere dranken. Dit wordt veroorzaakt doordat het werd gefilterd met houtskool afkomstige van de schors van berk. Het wordt zelfs zo goed gefilterd dat Smirnoff één van de beste Vodka's is op dit moment. De tsaren en militairen van destijds dronken graag Smirnoff, de verkoop steeg. Vladimir Smirnov werd in 1875 geboren en zette het levenswerk van zijn vader voort. In 1917 werd de productie echter stil gelegd. Tijdens de Oktoberrevolutie kwamen bolsjewieken aan de macht en moesten private bedrijven sluiten. In 1919 kwam de productie geheel stil te liggen. De productie begon in 1925 opnieuw om de familienaam eer aan te doen.

Maak ook kennis met de overige dranken van Smirnoff

Meer informatie
Soort Vodka
Merk Smirnoff
Land Verenigd Koninkrijk
Artikelnummer 20170358
Extra info jaargang De aangegeven jaargang is onder voorbehoud (indien van toepassing). Wanneer u zeker wilt zijn van een jaargang kunt u contact opnemen met onze klantenservice.
Reviews
star star star star star
Lekker in de cocktail
Deze is echt lekker voor in de cocktail.
Kom je er niet uit?
We zijn beschikbaar op werkdagen van 08:30 tot 17:00
Neem contact met ons op