Roberto Cavalli Vodka 3LTR

Roberto Cavalli Vodka 3LTR

Staritsky & Levitsky Vodka 0,70LTR

Staritsky & Levitsky Vodka 0,70LTR

Sobieski Vodka 1LTR

De Sobieski vodka is één van de beste wodka’s ter wereld, gemaakt van de beste ingrediënten waardoor het zijn authentieke, rijke smaak krijgt. Sobieski wodka heeft prachtige smaken.  De wodka is heerlijke te mixen met uw favoriete cocktail.  

€ 15,95
Levertijd: Zo snel mogelijk
SKU
20170372

De Sobieski vodka is één van de beste wodka’s ter wereld, gemaakt van de beste ingrediënten waardoor het zijn authentieke, rijke smaak krijgt. Sobieski wodka heeft prachtige smaken.  De wodka is heerlijke te mixen met uw favoriete cocktail.  Deze Sobieski is afkomstig uit Polen, de graangeest is al eeuwen erkend om zijn onderscheidend vermogen. 

Sobieski 

Koning Jan Sobieski III (1629 - 1696) die nog steeds wordt beschouwd als de laatste grote koning van Polen is de naamgever van deze vodka. Sobieski is een zorgvuldige mix van authenticiteit en moderniteit die dit product laat voldoen aan de strenge Poolse eisen. Met andere woorden, het maken van vodka in Polen, van Polen, is wat er nodig is om Sobieski echte Poolse Vodka te noemen. Of, zoals je het in Gdansk zou zeggen: Vodka Polska.

Maak ook kennis met de overige dranken van Sobieski

Meer informatie
Categorie Premium Vodka
Inhoud 1 liter
Alcoholpercentage 40%
Merk Sobieski
Land Polen
Schrijf je eigen review
Plaats een review over:Sobieski Vodka 1LTR
Uw waardering