Smirnoff Black Vodka 1LTR

Smirnoff Black Vodka 1LTR

Stolichnaya Vodka 0,70LTR

Stolichnaya Vodka 0,70LTR

Soplica Szlachetna Vodka 0,70LTR

De Soplica Szlachetna Vodka is een wodka afkomstig uit Polen, de wodka heeft een zeer hoge kwaliteit en is gemaakt op basis van kristalhelder water en de beste korrel. De wodka wordt zeer krachtig gedestilleerd. De wodka heeft een duidelijke, zuivere smaak met een fruit notitie. De wodka smaakt naar fijne rogge. De wodka heeft een romige afdronk.

€ 14,95
Levertijd: Zo snel mogelijk
SKU
20170374

De Soplica Szlachetna Vodka is een wodka afkomstig uit Polen, de wodka heeft een zeer hoge kwaliteit en is gemaakt op basis van kristalhelder water en de beste korrel. De wodka wordt zeer krachtig gedestilleerd.  De wodka heeft een duidelijke, zuivere smaak met een fruit notitie. De wodka smaakt naar fijne rogge. De wodka heeft een romige afdronk.

Soplica

Het recept voor deze Soplica Vodka dateert uit 1891, de destilleerderij heeft zich sinds die tijd steeds verder ontwikkeld. De wodka heeft een perfecte balans, die afkomstig is uit de waardevolle graan. De gronden waarop deze korrels groeien zijn verrijkt met natuurlijke mineralen. De Soplica is een zorgvuldig samengesteld mengsel van de beste Poolse tarwe en rogge. De wodka heeft een alcoholpercentage van 40% en de flesinhoud is 70 centiliter.

Maak ook kennis met de overige dranken van Soplica

Meer informatie
Categorie Vodka
Inhoud 0,70 liter
Alcoholpercentage 40%
Merk Sopilca
Land Polen
Schrijf je eigen review
Plaats een review over:Soplica Szlachetna Vodka 0,70LTR
Uw waardering