Sloane's Dry Gin Original 0,70LTR

Sloane's Dry Gin Original 0,70LTR

Tanqueray Gin Ten 0,70LTR

Tanqueray Gin Ten 0,70LTR

Star of Bombay London Dry Gin 0,70LTR

De Star of Bombay London Dry Gin is een gin die met twee extra botanische producten die zorgvuldig geselecteerd zijn. De gin wordt langzaam gedistilleerd voor een meer intense smaak.
Normale prijs € 36,95 Speciale prijs € 34,95
Levertijd: Zo snel mogelijk
SKU
20170210

De Star of Bombay London Dry Gin is een gin die met twee extra botanische producten die zorgvuldig geselecteerd zijn. De gin wordt langzaam gedistilleerd voor een meer intense smaak. Alle ingrediënten van deze gin zijn afkomstig uit Ecuador. De gin is een zacht gedroogde bergamot van sinaasappelschil hand gekozen in Calabrië. Zorg voor rijke aroma’s en diepe smaken. Dit maakt Star of Bombay een uitzonderlijk gladde gin die ontworpen is om te combineren met Martini of één van de verscheidene hedendaagse cocktails.

Star of Bombay Gin

De Star of Bombay London Dry is een gin die met twee extra botanische producten die zorgvuldig geselecteerd zijn. De gin wordt langzaam gedistilleerd voor een meer intense smaak. Alle ingrediënten van deze gin zijn afkomstig uit Ecuador. De gin is een zacht gedroogde bergamot van sinaasappelschil hand gekozen in Calabrië. Zorg voor rijke aroma’s en diepe smaken. Dit maakt Star of Bombay een uitzonderlijk gladde gin die ontworpen is om te combineren met Martini of één van de verscheidene hedendaagse cocktails.

Maak ook kennis met de overige dranken van Star of Bombay Gin

Meer informatie
Categorie Fris & Citrus
Inhoud 0,70 liter
Alcoholpercentage 47%
Merk Star of Bombay
Land Verenigd Koninkrijk
Schrijf je eigen review
Plaats een review over:Star of Bombay London Dry Gin 0,70LTR
Uw waardering