Shop nu dé lekkerste Whisky DEALS Shop nu

Star of Bombay London Dry Gin 0,70LTR

5/5.0 (1 reviews)
De Star of Bombay London Dry Gin is een gin die met twee extra botanische producten die zorgvuldig geselecteerd zijn. De gin wordt langzaam gedistilleerd voor een meer intense smaak.
Levertijd wordt berekend...
Kom je er niet uit?
We zijn beschikbaar op werkdagen van 08:30 tot 17:00
Neem contact met ons op
Snel naar
Details

De Star of Bombay London Dry Gin is een gin die met twee extra botanische producten die zorgvuldig geselecteerd zijn. De gin wordt langzaam gedistilleerd voor een meer intense smaak. Alle ingrediënten van deze gin zijn afkomstig uit Ecuador. De gin is een zacht gedroogde bergamot van sinaasappelschil hand gekozen in Calabrië. Zorg voor rijke aroma’s en diepe smaken. Dit maakt Star of Bombay een uitzonderlijk gladde gin die ontworpen is om te combineren met Martini of één van de verscheidene hedendaagse cocktails.

Star of Bombay Gin

De Star of Bombay London Dry is een gin die met twee extra botanische producten die zorgvuldig geselecteerd zijn. De gin wordt langzaam gedistilleerd voor een meer intense smaak. Alle ingrediënten van deze gin zijn afkomstig uit Ecuador. De gin is een zacht gedroogde bergamot van sinaasappelschil hand gekozen in Calabrië. Zorg voor rijke aroma’s en diepe smaken. Dit maakt Star of Bombay een uitzonderlijk gladde gin die ontworpen is om te combineren met Martini of één van de verscheidene hedendaagse cocktails.

Maak ook kennis met de overige dranken van Star of Bombay Gin

Meer informatie
Soort Fris & Citrus
Merk Star of Bombay
Land Verenigd Koninkrijk
Artikelnummer 20170210
Extra info jaargang De aangegeven jaargang is onder voorbehoud (indien van toepassing). Wanneer u zeker wilt zijn van een jaargang kunt u contact opnemen met onze klantenservice.
Reviews
star star star star star
Beste cocktail gin ooit!
Ik maak altijd cocktails van deze gin. Vaak is dat dan gewoon met wat tonic water en limoenschijfjes.
Kom je er niet uit?
We zijn beschikbaar op werkdagen van 08:30 tot 17:00
Neem contact met ons op