Shop nu dé lekkerste Whisky DEALS Shop nu

Stoer Lekkerding Likeur 0,70LTR

5/5.0 (2 reviews)
Stoer Lekkerding is de nieuwste likeur van het merk Lekkerding. Deze stoere likeurvariant is gemaakt op basis van rum met de kracht van een bitter. Laat u verassen door deze originele combinatie in een geweldig stoere fles!
minus plus
Levertijd wordt berekend...
Kom je er niet uit?
We zijn beschikbaar op werkdagen van 08:30 tot 17:00
Neem contact met ons op
Snel naar
Details

Stoer Lekkerding is de nieuwste likeur van het merk Lekkerding. Deze stoere likeurvariant is gemaakt op basis van rum met de kracht van een bitter. Laat u verassen door deze originele combinatie in een geweldig stoere fles! Zeker bij de heren valt deze likeur in de smaak. Stoer lekker ding is perfect om puur te drinken, of als mix met cola, sinas of 7up. In de winter is het ook goed te mixen in de koffie of chocolademelk. Stoer lekker ding bevat 30% alcohol. Op onze site vindt u ook andere likeuren van Lekker ding en zelfs een bijpassende parfum. Voor als u eens een origineel cadeau wilt geven…..Stoer lekker ding!

Meer informatie
Soort Rum likeur
Land Nederland
Artikelnummer 20190010B
Extra info jaargang De aangegeven jaargang is onder voorbehoud (indien van toepassing). Wanneer u zeker wilt zijn van een jaargang kunt u contact opnemen met onze klantenservice.
Reviews
star star star star star
Heerlijk!
Zalig om te drinken, zacht, subtiel. Niet te koud of warm drinken
star star star star star
Lekker en erg stoer!
Heel lekker deze likeur. Ook leuk om cadeau te geven :)
Kom je er niet uit?
We zijn beschikbaar op werkdagen van 08:30 tot 17:00
Neem contact met ons op