Shop nu dé lekkerste Whisky DEALS Shop nu

Strega Likeur 0,70LTR

5/5.0 (1 reviews)

Deze likeur bevat 70 plantaardige ingrediënten. De Strega likeur heeft een licht zoete smaak met sterke mint of naaldhout tonen. De Strega likeur is zeer geschikt voor longdrinks, cocktails of kan toegevoegd worden aan ijs. De Strega likeur is een veelzijdig product!

minus plus
  • Koop 6 voor € 21,35
  • Koop 12 voor € 20,75
  • Koop 18 voor € 20,45
Levertijd wordt berekend...
Kom je er niet uit?
We zijn beschikbaar op werkdagen van 08:30 tot 17:00
Neem contact met ons op
Snel naar
Details

Strega Likeur 0,70LTR 

De Strega likeur is een Italiaanse kruiden likeur die sinds 1860 geproduceerd wordt. Deze likeur bevat 70 plantaardige ingrediënten. De Strega likeur heeft een licht zoete smaak met sterke mint of naaldhout tonen. De Strega likeur is zeer geschikt voor longdrinks, cocktails of kan toegevoegd worden aan ijs. De Strega likeur is een veelzijdig product!

Cocktailcreativiteit & Culinaire Toepassingen

Strega kan puur worden gedronken als digestief, maar het wordt ook vaak gebruikt in de keuken. Het voegt een unieke smaak toe aan desserts, koffie en zelfs cocktails. Probeer Strega in cocktails te gebruiken om een extra laag van complexiteit en kruidigheid toe te voegen. Experimenteer met recepten en ontdek nieuwe smaakcombinaties. Strega Likeur is meer dan alleen een drankje; het is een ervaring die de rijke Italiaanse traditie en vakmanschap belichaamt. Ontdek de magie van Strega en laat je betoveren door zijn unieke smaken. Salute!

Strega

Strega is een merk dat sinds 1860 wordt geproduceerd. Het is een Italiaanse kruidenlikeur die wordt gebotteld op 80-voudige schaal en van ongeveer 70 kruideningrediënten. Strega werd bekend om zijn kleurrijke en artistieke reclame. Eén poster werd ontworpen in 1906 door in art nouveau-stijl. Strega is het Italiaanse woord voor " heks " en sinds legendes van hekserij in Benevento dateren uit de tijd van de Lombardische invasie, was het een natuurlijke naamkeuze voor de likeur. De likeur wordt soms "de heks" genoemd in de Engelssprekende wereld.

Meer informatie
Soort Mix
Merk Strega
Land Frankrijk
Artikelnummer 20170630G
Extra info jaargang De aangegeven jaargang is onder voorbehoud (indien van toepassing). Wanneer u zeker wilt zijn van een jaargang kunt u contact opnemen met onze klantenservice.
Reviews
star star star star star
Goed likeurtje
Ik ben helemaal dol op likeurtjes en cocktails. Deze vind ik puur om van te genieten en in de cocktail heerlijk met wat sinaasappelsap en citroensap. Dit moet je geprobeerd hebben. Werkelijk waar, heerlijk!
Kom je er niet uit?
We zijn beschikbaar op werkdagen van 08:30 tot 17:00
Neem contact met ons op