Shop nu dé lekkerste Whisky DEALS Shop nu

Tanqueray London Dry Gin 1LTR

5/5.0 (1 reviews)
De Tanqueray London Dry Gin heeft een heldere en frisse smaak met kruidige ondertonen van jeneverbes, engelwortel en korianderzaden. In de nasmaak van deze Tanqueray is goed de smaak van citroen te proeven. De Tanqueray London Dry Gin is gemaakt van pure graan alcohol en uit Toscaanse planten en kruiden.
minus plus
 • Koop 6 voor € 25,10
 • Koop 12 voor € 24,50
 • Koop 18 voor € 24,20
Levertijd wordt berekend...
Kom je er niet uit?
We zijn beschikbaar op werkdagen van 08:30 tot 17:00
Neem contact met ons op
Snel naar
Details

Tanqueray London Dry Gin 1LTR

De Tanqueray London Dry Gin heeft een heldere en frisse smaak met kruidige ondertonen van jeneverbes, engelwortel en korianderzaden. In de nasmaak van deze Tanqueray is goed de smaak van citroen te proeven. De Tanqueray London Dry Gin is gemaakt van pure graan alcohol en uit Toscaanse planten en kruiden. De Engelse Gin is vier keer gedistilleerd. Na het distilleren heeft de Tanqueray London Dry Gin 18 maanden gerijpt.

Tanqueray London Dry Gin mix

Deze Tanqueray London Dry Gin ligt niet alleen goed in de mix met tonic water, maar is ook een goede basis voor verschillende cocktails en longdrinks. Een voorbeeld van een cocktail is de Gin Martini. Via de volgende stappen kan deze heerlijke cocktail zelf worden gemaakt.

Benodigdheden:

 • 45 ml Tanqueray London Dry Gin
 • 22,5 ml Osborne Sherry Fino
 • 22,5 ml Martini Ambrato Riserva Vermouth
 • IJsblokjes
 • Martini glas
 • Mixing glas

Stappen:

 1. Vul een mixing glas met ijs. 
 2. Schenk de 45 ml van de Tanqueray London Dry Gin in een cocktailglas.
 3. Voeg vervolgens de 22,5 ml Osborne Sherry Fino toe.
 4. En voeg de 22,5 ml Martini Ambrato Riserva Vermouth.
 5. Roer het geheel goed.
 6. Schenk de mix vervolgens door een zeef in een gekoeld martiniglas.
 7. Garneer het geheel af met een citroenschil.
 8. Geniet van deze heerlijke cocktail!

Dry Gin

Zoals de naam al aangeeft, heeft dry gin een droge en schone smaak. Het heeft over het algemeen weinig tot geen toegevoegde suiker of zoetstoffen. Dry gin staat bekend om zijn eenvoud en wordt vaak gebruikt als basis voor klassieke gincocktails zoals de Gin & Tonic, Martini en Negroni. Dry gin kan op verschillende manieren worden gedistilleerd, maar het wordt vaak minstens twee keer gedistilleerd om een hoge zuiverheid en helderheid te bereiken. Dry gin is wereldwijd populair en wordt in veel landen geproduceerd.

Tanqueray Gin

Tanqueray gin is een verrassende gin met heerlijke verfrissende exotische ingrediënten, overeenkomstig met de "7D Essentials". Beide heerlijke eigenschappen. Deze Tanqueray is een uitgebalanceerde gin die verkrijgbaar is in diverse smaken en soorten. De reguliere Tanqueray London Dry is beschikbaar in twee formaten, naast de 70cl is er ook een liter verkrijgbaar. De frisse smaak heeft deze gin te danken aan de ondertonen van jeneverbessen, koriander en engelwortel. Vooralsnog prima te mixen met bijvoorbeeld tonic, komkommer en citroen.

Maak ook kennis met de overige dranken van Tanqueray Gin.

Meer informatie
Soort Fris & Citrus
Merk Tanqueray
Land Verenigd Koninkrijk
Artikelnummer 20170216G
Extra info jaargang De aangegeven jaargang is onder voorbehoud (indien van toepassing). Wanneer u zeker wilt zijn van een jaargang kunt u contact opnemen met onze klantenservice.
Reviews
star star star star star
Lekkere gin voor in de mix
Met deze gin kan je de lekkerste gin tonics maken.
Kom je er niet uit?
We zijn beschikbaar op werkdagen van 08:30 tot 17:00
Neem contact met ons op