Tanqueray Gin Ten 1LTR

Tanqueray Gin Ten 1LTR

Tanqueray Rangpur Gin 1LTR

Tanqueray Rangpur Gin 1LTR

Tanqueray Rangpur Gin 0,70LTR

Tanqueray Rangpur Gin is het best bewaarde geheim van de Britse Indiase traditie. De zeldzame Rangpur-Limoen heeft een exotische vette smaak. Met tonen van jeneverbes, koriander, laurierbladeren en gember.
Normale prijs € 26,95 Speciale prijs € 24,75
Levertijd: Zo snel mogelijk
SKU
20170213

Tanqueray Rangpur Gin is het best bewaarde geheim van de Britse Indiase traditie. De zeldzame Rangpur-Limoen heeft een exotische vette smaak. Met tonen van jeneverbes, koriander, laurierbladeren en gember. Vanaf 1830 wordt deze gin gemaakt , Charles Tanqueray was niet bang om dappere ideeën in zijn eigen uniek stijl te mengen. Het recept dat hij destijds uitvoerde wordt vandaag de dag nog steeds gebruikt. Het is de perfecte mix van vindingrijkheid, erfgoed en hard werken. Ontdek alles wat de waarden van Charles Tanquery Gin met zich mee brengt.

Tanqueray Gin

Tanqueray gin is een verrassende gin met heerlijke verfrissende exotische ingrediënten, overeenkomstig met de "7D Essential". Beide heerlijke eigenschappen. Deze Tanqueray is een uitgebalanceerde gin die verkrijgbaar is in diverse smaken en soorten. De reguliere Tanqueray London Dry is beschikbaar in twee formaten, naast de 70cl is er ook een liter verkrijgbaar. De frisse smaak heeft deze gin te danken aan de ondertonen van jeneverbessen, koriander en engelwortel. Vooralsnog prima te mixen met bijvoorbeeld tonic, komkommer en citroen.

Maak ook kennis met de overige dranken van Tanqueray Gin. 

Meer informatie
Categorie Fris & Citrus
Inhoud 0,70 liter
Alcoholpercentage 41%
Merk Tanqueray
Land Verenigd Koninkrijk
Schrijf je eigen review
Plaats een review over:Tanqueray Rangpur Gin 0,70LTR
Uw waardering