Tekirdag Tekel Gold Raki 0,70LTR

Tekirdag Tekel Gold Raki 0,70LTR

Yeni Raki 0,70LTR

Yeni Raki 0,70LTR

Tekirdag Raki NO 10 0,70LTR

Tekirdag Raki NO10 wordt geproduceerd met de beste verse druiven uit Turkije en kwalitatieve anijszaden. De smaak is mild, fluweel zacht en fris met fruitige aroma's. De Tekirdag Rakisi NO10 wordt geleverd in een fles met een exclusieve handgemaakte koperen voet met daarop de distilleerkolf afgebeeld.
€ 32,95
Levertijd: Zo snel mogelijk
SKU
20171213

Tekirdag Raki NO10 0,70LTR

Tekirdag Raki NO10 wordt geproduceerd met de beste verse druiven uit Turkije en kwalitatieve anijszaden. De smaak is mild, fluweel zacht en fris met fruitige aroma's. De Tekirdag Rakisi NO10 wordt geleverd in een fles met een exclusieve handgemaakte koperen voet met daarop de distilleerkolf afgebeeld.

Producent: Mey

Tijdens de meest gewelddadige periode van de onhafhankelijkheidsoorlog van Turkije "heerste" er een verbod op alcoholische dranken en werd de productie en consumptie van sterke drank verboden per wet. In 1926 werd het verbod afgeschaft en de alcoholmarkt gereorganiseerd. Onder de nieuwe regeling, moesten allee particuliere raki producenten hun suma (het product van de eerste destillatie), van de staat kopen. Dit was een grote campagne om de illegale productie van raki een halt toe te roepen. In 2004 kwam er een eind aan dit 60 jaar durende monopolie op de productie van alcohol en werd de markt heropend voor de particuliere fabrikanten. Tekel's alcoholische dranken divisie wordt gekocht door de Mey company, opgericht door particuliere ondernemers. 

Het rijke culturele erfgoed van raki is een onmisbaar onderdeel van de restaurants en entertainment cultuur in het moderne Turkije.

Meer informatie
Categorie Raki
Inhoud 0,70 liter
Alcoholpercentage 48%
Merk Tekirdag
Land Turkije
Schrijf je eigen review
Plaats een review over:Tekirdag Raki NO 10 0,70LTR
Uw waardering