Tekirdag Rakisi 0,70LTR

Tekirdag Rakisi 0,70LTR

Tekirdag Raki NO 10 0,70LTR

Tekirdag Raki NO 10 0,70LTR

Tekirdag Tekel Gold Raki 0,70LTR

Tekerdag Tekel Gold Raki wordt verkregen door het distilleren, in een koperen distilleerkolf, van de suma verkregen uit de beste verse Turkse druiven en de hoogste kwaliteit anijszaden. De Gold Series wordt gerijpt in hoogwaardige eiken vaten waardoor het zijn gouden kleur en unieke smaak krijgt.
€ 24,95
Levertijd: Zo snel mogelijk
SKU
20171212

Tekirdag Tekel Gold Raki 0,70LTR

Tekerdag Tekel Gold Raki wordt verkregen door het distilleren, in een koperen distilleerkolf, van de suma verkregen uit de beste verse Turkse druiven en de hoogste kwaliteit anijszaden. De Gold Series wordt gerijpt in hoogwaardige eiken vaten waardoor het zijn gouden kleur en unieke smaak krijgt. 

Producent: Mey

Tijdens de meest gewelddadige periode van de onhafhankelijkheidsoorlog van Turkije "heerste" er een verbod op alcoholische dranken en werd de productie en consumptie van sterke drank verboden per wet. In 1926 werd het verbod afgeschaft en de alcoholmarkt gereorganiseerd. Onder de nieuwe regeling, moesten allee particuliere raki producenten hun suma (het product van de eerste destillatie), van de staat kopen. Dit was een grote campagne om de illegale productie van raki een halt toe te roepen. In 2004 kwam er een eind aan dit 60 jaar durende monopolie op de productie van alcohol en werd de markt heropend voor de particuliere fabrikanten. Tekel's alcoholische dranken divisie wordt gekocht door de Mey company, opgericht door particuliere ondernemers. 

Het rijke culturele erfgoed van raki is een onmisbaar onderdeel van de restaurants en entertainment cultuur in het moderne Turkije.

Meer informatie
Categorie Raki
Inhoud 0,70 liter
Alcoholpercentage 45%
Merk Tekirdag
Land Turkije
Schrijf je eigen review
Plaats een review over:Tekirdag Tekel Gold Raki 0,70LTR
Uw waardering